Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je ned říj 21, 2018 1:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DOOM & FUN
PříspěvekNapsal: čtv pro 01, 2005 8:04 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 577
Bydliště: Třešť
Celnici zacli parit dooma v realu

http://www.czech-tv.cz/vysilani/prog7735.html?ilink=24937

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 07, 2005 6:55 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: sob kvě 07, 2005 5:40 pm
Příspěvky: 30
Bydliště: Uherský Brod
Aspon nekdo si Doomu vsima :roll:

_________________
DOOM Rulezzz


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ YIM  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 01, 2008 11:26 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon zář 01, 2008 11:15 am
Příspěvky: 2
Hoj kouknete na my novy video z dooma!!!! http://www.youtube.com/watch?v=FsmgXd_82wk a nezapomente hodit rating nebo napsat do fora dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 03, 2008 9:43 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 14, 2003 11:27 pm
Příspěvky: 89
Bydliště: knee-deep in the dead
bylo by to nekde v hd?? :))


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 04, 2008 10:19 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 13, 2007 6:17 pm
Příspěvky: 130
Nechci urazit ale to video mi přišlo že je úplně o ničem


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 29, 2008 10:12 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 03, 2006 10:33 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: Praha
Hezky občas sestříhlé, ale točit video hry na IDDQD je opravdu o ničem ;)

_________________
Damned's Wads

The_Damned's Wads Page

The_Damned's Wads Facebook Page


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 9:11 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 31, 2007 7:03 pm
Příspěvky: 235
Bydliště: Turnov
Hmm, souhlasím s Damnedem. :)

_________________
Bloodstain, an upcoming 32-map Doom2 megawad by Pipicz:
http://bloodstain.ic.cz/index.html


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: FRAPS?
PříspěvekNapsal: ned lis 09, 2008 11:36 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 03, 2006 10:33 pm
Příspěvky: 244
Bydliště: Praha
Jinak čím se dobře típou videa ze hry? Zkoušel jsem FRAPS, ale děsně mi sníží FPS a video se pak trhá...

_________________
Damned's Wads

The_Damned's Wads Page

The_Damned's Wads Facebook Page


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 10, 2008 2:58 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*

Registrován: pát zář 07, 2007 12:19 am
Příspěvky: 84
fraps + vykonny pocitac nebo aspon zvysit prioritu procesu /frapsu, ne doomu/

_________________
mmnt, doleju si medovinu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 10, 2008 7:51 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: pát lis 28, 2003 11:42 am
Příspěvky: 535
nevim, nemam zadnej high end pocitac, spis takovej lepsi standart dneska, (dvoujadro e7200 na 2.53Ghz) a treba assasin's creed mi fraps snima uplne plynule na max. rozliseni, ale zd mi to neutahne plynule snad ani v 640x480(a pokud si vybavuju spravne ani nizsi), jo da se to nak vylepsit postelovanim frapsu, ale vzdycky je to na ukor kvality videa, moc to nechapu, protoze zdaemon mi snad zere asi 5 procent cpu casu, takze by pro tohle melo bejt dost prostredku, ale neni...zvyseni priority procesu jsem nezkousel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 11, 2008 8:11 am 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
ufon píše:
zd mi to neutahne plynule snad ani v 640x480(a pokud si vybavuju spravne ani nizsi)

Tuším, že tenhle problém (vychytávka?) je jen u her/portů, které nejsou renderované grafickou kartou, třeba SkullTag v OpenGL s tím problém nemá, v klasickém renderování ano, totéž PrBoom a GLBoom, v prvním případě problém u Frapsu, v druhém pohoda i na rozlišení 1280x1024 (víc sem nezkoušel a teď ani nemůžu).

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 11, 2008 7:25 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*

Registrován: čtv kvě 25, 2006 3:50 pm
Příspěvky: 70
Hodne pomuze snizit nebo i vypnout hardwarovou akceleraci, v xp je to nekde v nastaveni zobrazeni, sice se pak dejou ruzny zajimavy veci ale nahrava to slusne :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz