Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pon čer 17, 2019 3:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s mysi!
PříspěvekNapsal: pon říj 04, 2004 12:22 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon říj 04, 2004 12:06 pm
Příspěvky: 1
Necekany problem: nainstaloval jsem tuto hru a zacal parit, vse jelo jako po dratkach. Pote jsem upgradoval PC (CPU, RAM, ROM, VGA a mj. mys). Nasledne spustim hru, najede prvni menu a nelze ovladat kurzor mysi. Vsude jinde mys samozrejme funguje, jen v Doomu se ani nehne! Nepomohl nejnovejsi mysi ovladac, reinstal Dooma ani nainstalovani puvodni mysi, se kterou to predtim slapalo. Lidicky, co mam delat?? Poradte, prosim, trpim hernim deficitem!!:-) Diky moc.

P.S.
Jeste malickost: jedu na XP SP2, DirectX 9.0c.
Sestava: AMD Athlon 2200+, 768MB DDR S-DRAM, NVIDIA GeForce FX5900XT.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s mysi!
PříspěvekNapsal: pon říj 04, 2004 5:45 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Michal Novák píše:
Necekany problem: nainstaloval jsem tuto hru a zacal parit, vse jelo jako po dratkach. Pote jsem upgradoval PC (CPU, RAM, ROM, VGA a mj. mys). Nasledne spustim hru, najede prvni menu a nelze ovladat kurzor mysi. Vsude jinde mys samozrejme funguje, jen v Doomu se ani nehne! Nepomohl nejnovejsi mysi ovladac, reinstal Dooma ani nainstalovani puvodni mysi, se kterou to predtim slapalo. Lidicky, co mam delat?? Poradte, prosim, trpim hernim deficitem!!:-) Diky moc.

P.S.
Jeste malickost: jedu na XP SP2, DirectX 9.0c.
Sestava: AMD Athlon 2200+, 768MB DDR S-DRAM, NVIDIA GeForce FX5900XT.


No tezko rict kde bude problem.... docela bych to svadel na ten SP2 , ale fakt nevim...pokud mas origos zkus patche ... 1.05betu a pak 1.1! No zatim jsem neslysel o tom ze by mel nekdo podobn problem. Ale SP2 par lidi co vim ma a DooM3 jim na tom beha v pohode :wink: No ja to vidim tak na reinstal Win :oops:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 06, 2004 4:49 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát říj 01, 2004 6:18 pm
Příspěvky: 14
Bydliště: Havířov
Reinstal winu většinou podobny trabliky vyřeší ale zkus to nejprv se hrou..

_________________
mmm


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2004 7:08 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2004 7:09 pm
Příspěvky: 11
No já bych typoval spís ten SP2
pod ním nejde moc her :cry: :cry:


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2004 8:13 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Newkiller píše:
No já bych typoval spís ten SP2
pod ním nejde moc her :cry: :cry:


Posledni dobou blne DooM3 pod XP SP2 kazdemu druhemu ! Reseni existuje: NEINSTALUJTE SP2 !!!

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 10:22 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: stř led 19, 2005 9:04 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Mars City
FatalDooM píše:
Newkiller píše:
No já bych typoval spís ten SP2
pod ním nejde moc her :cry: :cry:


Posledni dobou blne DooM3 pod XP SP2 kazdemu druhemu ! Reseni existuje: NEINSTALUJTE SP2 !!!


Hele nestraš tady lidi, SP2 nemá žádný vliv na hry, všichni co dooma 3 paříme, jedeme na SP2. Neříkám že to nemůže být konfliktní s některým HW ale to jen v minimální míře. Spíše půjde o to, že je třeba po každé i menší změně HW udělat nové win. XP je pak dobré trošku oříznour, a hratelnost je zase doma.

_________________
muhehe mehehe grrrr!


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 1:04 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Citace:
Hele nestraš tady lidi, SP2 nemá žádný vliv na hry, všichni co dooma 3 paříme, jedeme na SP2. Neříkám že to nemůže být konfliktní s některým HW ale to jen v minimální míře. Spíše půjde o to, že je třeba po každé i menší změně HW udělat nové win. XP je pak dobré trošku oříznour, a hratelnost je zase doma.


Nestrasim.... jen konstatuju! Mam to overeno u hodne lidi! Samozrejme spoustu lidem beha bez problemu...ale SP2 dela paseku nejenom v DooMovi ... ja sem verny SP1 (zatim neni duvod prechazet) az bude duvod tak pujdu ... zatim fakt ne!

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 4:28 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: stř led 19, 2005 9:04 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Mars City
FatalDooM píše:
Citace:
Hele nestraš tady lidi, SP2 nemá žádný vliv na hry, všichni co dooma 3 paříme, jedeme na SP2. Neříkám že to nemůže být konfliktní s některým HW ale to jen v minimální míře. Spíše půjde o to, že je třeba po každé i menší změně HW udělat nové win. XP je pak dobré trošku oříznour, a hratelnost je zase doma.


Nestrasim.... jen konstatuju! Mam to overeno u hodne lidi! Samozrejme spoustu lidem beha bez problemu...ale SP2 dela paseku nejenom v DooMovi ... ja sem verny SP1 (zatim neni duvod prechazet) az bude duvod tak pujdu ... zatim fakt ne!


hodit to všechno jen na windowsy nebo na SP2 je velice jednoduché, ale většinou je chyba jinde.

_________________
muhehe mehehe grrrr!


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz