Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte čer 18, 2019 1:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PROSÍM O RADU, STÁLE PADÁ
PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2004 6:37 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: úte říj 26, 2004 6:18 pm
Příspěvky: 1
Mam comp s CPU AthlonXP 2600+ (Barton),RAM 512 DDR400,ATI Radeon 9550 128 MB DDR(vysla nekdy pred mesicem,takze ovladace by nemeli byt moc stare),system - XPcka,DirectX 9.0c .Nainastaloval sem ho tam chtelo mi to prepsat ty moje dajrekty ceckovy,tak sem dal ze ne.Kreknul sem exac a pak sem zkousel nejaky vhodny rozliseni,na 1280x1024 to docela slo,ale obcas to trhlo,tak sem to hodil na 1152x864 a gut i na HIGH detail.To vse ok.Sem zacal hrat a po najakej dobe se obraz rozpadne a posledni zvuk se opakuje,proste se to sekne a zobrazi se hlaska,ze nastala nejaka chyba a jestli se ma odeslat zprava(protokol) o chybach spolecnosti Microsoft(stejne jako kdyz spadne Explorer napriklad).Dam ze nechci odesilat,ono to skoci zpatky do woken a kdyz to spustim znova,loudnu si save a zase nejakou dobu hraju a zase to spadne.Pokazde se to stane nekde jinde a za ruznou dobu.Zkousel sem tam hodit ten patch na verzi 1.1,ktery opravuje nektere chybky atd. a on mi prepsal ten krekovanej exac,tak sem ho zkusil prepsat tim puvodnim krekem,ale neslo to spustit,tekze bych asi potreboval crak na ten petchovanej exac.To s tou verzi 1.1 by me tak netrapilo jako to padani.Jeto otrava stale to spoustet a loudovat.POMUZE MI NEKDO PROSIM!!!Jinak Doom3 je naprosto bombastickej,super atmosfera:) za tu kratkou dobu co si zahraju sem se strachy nekolikrat malem posral a chytil infarkt:))).Dopredu diky vsem.


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: PROS
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 10:50 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: stř led 19, 2005 9:04 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Mars City
DrU2 píše:
Mam comp s CPU AthlonXP 2600+ (Barton),RAM 512 DDR400,ATI Radeon 9550 128 MB DDR(vysla nekdy pred mesicem,takze ovladace by nemeli byt moc stare),system - XPcka,DirectX 9.0c .Nainastaloval sem ho tam chtelo mi to prepsat ty moje dajrekty ceckovy,tak sem dal ze ne.Kreknul sem exac a pak sem zkousel nejaky vhodny rozliseni,na 1280x1024 to docela slo,ale obcas to trhlo,tak sem to hodil na 1152x864 a gut i na HIGH detail.To vse ok.Sem zacal hrat a po najakej dobe se obraz rozpadne a posledni zvuk se opakuje,proste se to sekne a zobrazi se hlaska,ze nastala nejaka chyba a jestli se ma odeslat zprava(protokol) o chybach spolecnosti Microsoft(stejne jako kdyz spadne Explorer napriklad).Dam ze nechci odesilat,ono to skoci zpatky do woken a kdyz to spustim znova,loudnu si save a zase nejakou dobu hraju a zase to spadne.Pokazde se to stane nekde jinde a za ruznou dobu.Zkousel sem tam hodit ten patch na verzi 1.1,ktery opravuje nektere chybky atd. a on mi prepsal ten krekovanej exac,tak sem ho zkusil prepsat tim puvodnim krekem,ale neslo to spustit,tekze bych asi potreboval crak na ten petchovanej exac.To s tou verzi 1.1 by me tak netrapilo jako to padani.Jeto otrava stale to spoustet a loudovat.POMUZE MI NEKDO PROSIM!!!Jinak Doom3 je naprosto bombastickej,super atmosfera:) za tu kratkou dobu co si zahraju sem se strachy nekolikrat malem posral a chytil infarkt:))).Dopredu diky vsem.


jestli je tak bombastickej , tak si ho kup a nemusíš shánět crack na verzi 1.1 :P

1. s 9550 ti to na plné detaily a 1152x864 (nehledě na to že takové rozlišení je zbytečné) a s tak slabým procákem nemůže při defaultním nastavení HW šlapat.

2. pakliže taktuješ, tak uber, a uber dost, jinak si něco odpálíš, to co se stává tobě je u dooma klasika ne přetaktovaných grafikách. Procák klidně šlapej nahoru.

3. já mám P4 B 2,4 @ 3,2 (800 MHz FSB 200 @ 260, bus 800 @ 1041) GeF 4 Ti 4800 128 MB, 512 dual DDR 400 @ 416, HDD WD 120 GB 8 cache, MB ASUS P4P800 a na plné det. v 1024 x 768 se mi to někdy dost seká.

_________________
muhehe mehehe grrrr!


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz