Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte čer 18, 2019 1:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hledat kody..
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2004 10:00 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 9:50 am
Příspěvky: 4
neni mi jasné kde se dají najít ty kody k některým dveřím....Dost mě to štve protože jsem si chtěl zahrát poctivě ale kdybych neměl návod (odkud si vytáhnu pouze ty kody)tak se asi z některých levelů nedostanu...jako např otevření dveří pro tu jízdu vlakem...sem to prolezl tam i zpět ale kod jsem nenašel ...a v kterémsi labu taky to chtělo kod pro vstup do dalšího dílu... tak se chci zeptat jestli je možno ten kod poctivě někde vysledovat ve hře nebo jen někde sehnat pod rukou...??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2004 2:05 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 14, 2003 11:27 pm
Příspěvky: 89
Bydliště: knee-deep in the dead
jezisi, kody shanis uplne v pohode ...
spirej pda od chciplejch lidi ...


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: sbirej...
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2004 5:02 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 9:50 am
Příspěvky: 4
sak to delam bezne dycky to nekde lezi :!: :!: ...vezmu to ..napise pretahuju data... a sichta :!: ale jak z toho mam vyextrahovat ty cisla to mi neni jasne :x :x
uz jsem to zkousel mockrat nebo jsem zkousel najit klavesu jakoze inventar a precist to nejak a nic jsem nenasel ...
symbol mam v pravem dolnim rohu takovy ten monitorek...
ale kde se to blbe cislo bjevi tak to fakt nevim.... nevim.... :evil: :evil: :( :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 14, 2004 8:11 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 8:04 pm
Příspěvky: 2
Ahoj,

kody,ktere potrebujes jsou ziskavany pomoci PDA tech, kteri zahynuli ci jsou mrtvi. Kody jsou ulozeny bud ve zvukovych zaznamech (je nutne si poslechnout celou zpravu) nebo v e-mailech. Hra vyzaduje urcitou znalost anglickeho jazyka jinak budes mit problem kody ve zprave (zejmena zvukove) odhalit.

Good luck


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: zvukova zprava...
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2004 7:05 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 9:50 am
Příspěvky: 4
to vim uz davno ze je to v tech pda ..doted mi to bylo jedno...ale jak rikam ted se objevuji dily ve kterych se bez tech kodu neobejdes a proto jsem se zacal zajimat ...
..no jsem uz za labs4...v tom pekle..
pozbiral jsem spoustu tech pda ale nikdy jsem zadnou zvukovou zpravu neslysel nebo dokonce nejaky mejl ani nic jineho...proste to napise stahuji data objevi se ten nacitaci pruh udalost probehne a konec...a to hraju se sluchatky na usich takze kdyby tam nekdo neco blekotal tak to musim slyset....
v podstate o nic nejde jak rikam ja mam navod a pokud mi ty dulezite kody chybnou...najdu je tam...ale....
no je to asi furt dokola jak o cervene puncosce...
je mozne ze to je jinou verzi hry nebo nastavenim...nebo jsem asi ja vadny....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2004 3:16 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 8:04 pm
Příspěvky: 2
Tak jeste jednou kody a PDA:

Jakmile ziskas behem postupu PDA a dojde k preneseni dat do tveho PDA postupuj nasledovne:

Otevri PDA a v levem sloupci pod PDA Files uvidis jmeno osoby, ktere PDA jsi prave ziskal. Klikni na jmeno a obrazovka muze zobrazi nasledujici moznosti:

User Data: udaje o byvalem vlastnikovi, vcetne bezpecnostni proverky
User EMAIL: seznam e-mailovych zprav, ktere byvaly vlastnik prijal
VIDEO DISKS: prehravac ziskanych videodisku

Krome toho, kliknes-li na jmeno uzivatele jehoz PDA jsi prave ziskal, dostanes pristup ke slozce RECENT AUDIO LOGS dane osoby. Pokud tato osoba nejake audio zaznamy poridila, tak budou zobrazeny a po stisknuti tlacitka PLAY bude zaznam prehran a ty mas sanci takto ziskat potrebny kod za podminky, ze je ve zprave obsazen.

Verim, ze nekdy je to zdlouhave, ale trpelivost se vyplati. Bez PDA a kodu to nejde.

Enjoy it!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: super...super
PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2004 7:33 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 14, 2004 9:50 am
Příspěvky: 4
no tak jsme se zase kousek pohli ...tak zkusime ešče co to udělá :roll: :roll:
to ja vim že sem to vzal ...
to jsem taky hledal jak si kliknout na ten monitorek co se ti zobrazi vlevo dole nad počtem životu nebo prostě otevřít nějaky inventář
kde se mužu pohrabat v tom co mam nic sem nenašel.. :? :cry: ale když mám na myši zbran tak ji mám deaktivovat abych si mohl kliknout..... :cry: :cry:
jak říkáš trpělivot....

já se asi fakt rozbrečím.... :oops:

ps: už jsem v tom pekle za labs4 jak mě tam honí ten brontosaurus nebo co to je za potvora ... :shock: :shock: doufám že se to dá zničit
už do něho valím druhý den všeckym co mám a furt se drží :twisted:
za chvili asi po něm budu ukecávat ..nedá si říct... 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: super...super
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 10:36 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: stř led 19, 2005 9:04 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Mars City
tatko píše:
no tak jsme se zase kousek pohli ...tak zkusime ešče co to udělá :roll: :roll:
to ja vim že sem to vzal ...
to jsem taky hledal jak si kliknout na ten monitorek co se ti zobrazi vlevo dole nad počtem životu nebo prostě otevřít nějaky inventář
kde se mužu pohrabat v tom co mam nic sem nenašel.. :? :cry: ale když mám na myši zbran tak ji mám deaktivovat abych si mohl kliknout..... :cry: :cry:
jak říkáš trpělivot....

já se asi fakt rozbrečím.... :oops:

ps: už jsem v tom pekle za labs4 jak mě tam honí ten brontosaurus nebo co to je za potvora ... :shock: :shock: doufám že se to dá zničit
už do něho valím druhý den všeckym co mám a furt se drží :twisted:
za chvili asi po něm budu ukecávat ..nedá si říct... 8)




ta klávesa na otevření PDA je tabulátor TAB na klávesnici, boha jeho, jak to můžeš hrát když nezvládáš to hlavní. :roll:

_________________
muhehe mehehe grrrr!


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz