Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř čer 19, 2019 7:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jde prepinat artefakt během hry?
PříspěvekNapsal: pon dub 18, 2005 12:08 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon dub 18, 2005 12:05 pm
Příspěvky: 1
Kdyz zabijete 1. Bosse, tak artefakt dostane schopnost "bersek", kdyz druheho, tak "inivisible". Tak by me zajimalo... jde mezi nema prepinat i behem hry. Docela by se to nekdy hodilo Wink


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 07, 2005 8:34 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
mas to celkem prehazeny, berserk dostanes vod druhyho, a invisible je neviditelnost :D neprepinas mezi nima, vsechny se aktivujou naraz

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2005 1:08 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 17, 2004 2:12 pm
Příspěvky: 14
Ted jsem v ROE Level3, dostl sem dvouhlavnovku a kousek vedle lezej mrtvoly stou rudou aurou, jsou to naky vojaci, ne vedci, a ja proste nemuzu dopnit srdce a nevim co mam delat, protoze by se mi hodilo.

Je to nakej prechod mezi modama nebo co ?
ikdyz mam srdce prazdny, nevezmu novy. pls help


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 28, 2005 11:41 am 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
neni, je mozny ze mas uz plnou tu sracku =) max. sracek (soulu) v ni muze bejt - 3

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 28, 2005 1:28 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 17, 2004 2:12 pm
Příspěvky: 14
Prave ze je prazdna, Kdyz to srdce vezmu do rkuy a zmacknu, hodi mi to jinou zbran nako ze je prazdny. Uz sem potkal 5 mrtvol s aurou a nic nejde nacerpat.
Dost mi to vadi, v nakejch situacich se to zpomaleni casu dost hodi


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 01, 2005 10:51 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 17, 2004 2:12 pm
Příspěvky: 14
Tak uz to je vpohode, hodil jsem tam patch prolse dal a uz to fnguje


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz