Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř čer 19, 2019 7:23 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pár otázek ...
PříspěvekNapsal: ned srp 28, 2005 8:10 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 28, 2005 7:57 pm
Příspěvky: 24
Bydliště: FM
S D3 začínám . Hrál jsem ho asi tak hodinku . Stejnou dobu jsem hrál i datadisk . celkem mě celá hra zaujala . Opravdu temná atmosféra a občas ty zvuky křičících lidí mi zřejmě vystačí na několik bezesných nocí :)) Ale teď k věci .
1) Víte někdo o nějakém návodu jak zkrotit editor map ? nejlépe český ...
2) Můžu pracovat v editoru map i když mám cracknutou verzi hry ? nemám na origošku , jinak bych si ji určitě koupil :roll: . Není na to nějaký patch? Když ho spustím , tak se mi objeví konzole a nic víc . můžu do ní psát cokoli , ale prostě nechce se mnou komunikovat ....

dikes za případné odpovědi .....

_________________
Liberate tuteme ex Infernis




AMD Sempron64 3000+ ; Ati radeon X700 ; K8Trition (Gigabyte) ; DDRam 512 MB 400 MHz


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 03, 2005 1:58 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 28, 2005 7:57 pm
Příspěvky: 24
Bydliště: FM
Kua tak najde se tu někdo ochotný , kdoby mi odpověděl ? !!!

_________________
Liberate tuteme ex Infernis




AMD Sempron64 3000+ ; Ati radeon X700 ; K8Trition (Gigabyte) ; DDRam 512 MB 400 MHz


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 03, 2005 2:13 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
sme, jenze sry, ja se v tom nevyznam ... je mozny kdyz se nekdo neozve tak ze tomu nerozumi =)

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 18, 2005 10:14 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 28, 2005 7:57 pm
Příspěvky: 24
Bydliště: FM
Copak tady není nikdo , kdo by dělal mapy / mody do D3? Mi nevykládejte takové hovadiny :)

_________________
Liberate tuteme ex Infernis




AMD Sempron64 3000+ ; Ati radeon X700 ; K8Trition (Gigabyte) ; DDRam 512 MB 400 MHz


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 18, 2005 11:06 am 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
asi ne hele :)

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz