Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř čer 19, 2019 7:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Doom3 mě končí v půlce
PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2006 2:42 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv úno 09, 2006 7:52 pm
Příspěvky: 5
Jsem v sekci Dráha- ještě před vlakem- v recyklaci 1. Projdu až k přechodový komoře, sejmu 2 rakeťáky a vyskáču si po bednách na lávku, kde mě obtěžuje z teleportu lítací koule. Hned dole je vtup do další přechodky- opustit recyklaci 1. Po spuštění přechodu se začne nahrávat recyklace 2, ale když je ukazatel nahrání asi v půlce, skočí hra na úvodní menu.
Zkoušel jsem hrát celou sekci znova, ale je to totéž.

Co s tím ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2006 3:24 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 577
Bydliště: Třešť
Za to muze stara verze cestiny kvuli ktery doom pada. Ja sem diky tomuhle seku skoncil s doomem 3 a nedohral to. Myslim ze reseni je nova cestina, ale ted uz nevim jestli nebudes muset hrat celej doom od zacatku.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2006 3:29 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv úno 09, 2006 7:52 pm
Příspěvky: 5
mr.twister píše:
Za to muze stara verze cestiny kvuli ktery doom pada. Ja sem diky tomuhle seku skoncil s doomem 3 a nedohral to. Myslim ze reseni je nova cestina, ale ted uz nevim jestli nebudes muset hrat celej doom od zacatku.


Tak to by bylo v pohodě. Pokud to bude jen ta čeština...
Savy jsem zálohoval a ta reinstalace pak už nebude takový problém.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: u
PříspěvekNapsal: sob úno 11, 2006 8:29 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: čtv úno 09, 2006 7:52 pm
Příspěvky: 5
Tak jsem si to opravil a je to v poho.
Stahl jsem novou češtinu + jako bonus překlad audia v pda.
Nic jsem nemazal, nová čeština smázla tu starou a pak jsem si to zahrál znova od předchozího autosavu- tuším Komunikace. Zbaběle přiznávám, že jsem použil killmonsters- abych to prošel rychleji. Občas to chtělo i noclip, protože některé dveře se bez sejmutí potvor neotevřou.
Zde link na češtinu a díky za rady. Tvůrcům češtin budiž dána sláva

http://polis.cestiny.cz/cestiny/doom3.php3

:lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 11, 2006 9:50 am 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 577
Bydliště: Třešť
Supr :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz