Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř čer 19, 2019 7:37 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: serial - problem
PříspěvekNapsal: pát dub 14, 2006 11:47 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát dub 14, 2006 11:40 am
Příspěvky: 1
Mam takovy problem. Nainstaloval sem doom 3,presel ho a ted sem nainstaloval resurrection of evil. Chtelo to serial hned zezacatku tak sem tam dal serial z doom 3 a nainstalovalo se to. Ale ted kdyz to spustim a dostanu se do hlavniho menu,chce to zase serial. Navic jsou tam dve kolonky - jakoby pro dva serialy. Vubec nevim co s tim. Jakej klic mam pouzit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 19, 2006 8:24 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 19, 2006 5:35 pm
Příspěvky: 3
notak tam te serial napiš znova ne????


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz