Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř srp 15, 2018 7:12 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pomoc
PříspěvekNapsal: stř črc 02, 2008 4:56 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: stř črc 02, 2008 2:48 am
Příspěvky: 5
Koupil sem si origošku doma 3 a nejde mi hrat po internetu automatycke vyhledavaní servru žadny servr nenajde a příme spojení na ip adresu mi napíše že servr používa protokol 1,46 a take mne nepřipojí prosím poradte jak odstranit tenhle problem mam staženou češtinu a patch ver 1,3,1 díky za odpoved:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 02, 2008 5:54 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: pát čer 23, 2006 9:36 am
Příspěvky: 39
Mno problem asi bude urcite v cj protoze obe "klasicky" cestiny jsou delany max pro verzi 1.1 takze s patchem 1.3 asi delaj problemy a asi se furt chovaji jako stary verze... co ja vim tak tyhle cestiny se instaluji jen jako modifikace takze by jsi asi mohl prepnout na anglictinu....
Nejlepsi co muzes udelat kdyz tohle nepomuz tak asi odinstalovat cestinu... a kdyz ani to nepujde tak reinstalovat doom a pak das polozku update a melo by to jit.... mno a jestli chces opravdu cj tak tahle nova cestina by mohla i fungovat (+dabing, co jsem slysel tak docela kvalitni...jestli je to to od skupiny perla)http://cestiny.idnes.cz/d/doom3ddcz.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 03, 2008 7:13 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: stř črc 02, 2008 2:48 am
Příspěvky: 5
Tak to pořad nejde nevím co s tím když dam update napíše to Doom 3 is up to date no update is requaired nenajde to žadnej servr a když se chci připojit přímo třeba na 212.80.82.1:16000 napíše to že servr používa protokol 1,46 pšli mi kdyžtak adresu na nejakej jinej servr skusim nejakej jinej:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 06, 2008 2:47 am 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: pát čer 23, 2006 9:36 am
Příspěvky: 39
mno tak tady opravdu nvm... nvm jestli jsi nezkousel uplnou odinstalaci dooma a znovu cistou instalaci dooma, nevim jestli tam nahodou nema jiny modifikace nez cestinu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 06, 2008 7:56 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: stř črc 02, 2008 2:48 am
Příspěvky: 5
Jo tak už to šlape díky tam byl problem s patchem 1,3,1 tet sem ho stahnul od jinud a deto díky:)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz