Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte lis 21, 2017 7:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pojede? :P
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2004 8:54 pm 
Chci se ješte jen zeptat... myslíte si že by mi Doom šel na sestavě 1.2GHz, 256 RAM, GeForce2 Titanium 64 MB 128bit ??? Nejde mi o nejaký super detaily, ale hlavne aby se to nesekalo a bylo slušný fps... :roll:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2004 9:01 pm 
Samozřejmě, mi¨nimum id uvádí 1GHz, 256 RAM, GeForce1... ale já tomu moc neveřím... možná tak na spuštění intra a menu to stačí, ale na "kvalitní" hraní?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 16, 2004 11:36 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 14, 2003 11:27 pm
Příspěvky: 84
Bydliště: knee-deep in the dead
night: smula, nepude ti to :)) chce to aspon geforce4 jako nejaky minimum ...


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2004 11:45 am 
Teï jsem si na týhle sestavě hrál d3 alfu... nekousalo se, v malým okýnku 26 fps a skoro fullscreen 18 fps :)...


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: alfa...
PříspěvekNapsal: sob črc 17, 2004 6:31 pm 
Ach boze...To ze ti facha alpha, ktera obsahuje absolutni minimum efektu, je 2 roky stara, nepodporuje moderni technologie atd. atd. Neznamena, ze ti pobezi plna verze, ktera podle PCGameru neni skoro vubec hratelna s minimem v podobe Geforce 4....Aby sis to zahral v rozumnem rozliseni a strednich detailech budes pravdepodobne potrebovat min. GeforceFX5900XT


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: alfa...
PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2004 1:18 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 21, 2003 1:13 pm
Příspěvky: 75
Bydliště: kladno
William píše:
Ach boze...To ze ti facha alpha, ktera obsahuje absolutni minimum efektu, je 2 roky stara, nepodporuje moderni technologie atd. atd. Neznamena, ze ti pobezi plna verze, ktera podle PCGameru neni skoro vubec hratelna s minimem v podobe Geforce 4....Aby sis to zahral v rozumnem rozliseni a strednich detailech budes pravdepodobne potrebovat min. GeforceFX5900XT

docela krute tu kecas doom3 full jede na antholonu 1ghz 52mb ram a gforce2 titanium 64mb 128bit a v pohode.tak tu neplacej kraviny :P

_________________
http://www.gamezone.cz/D2_Hrac.asp?idHr ... dTypHry=30


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: jj
PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2004 6:19 pm 
Přesně tak... jsem si stáhl d3 z netu a na té sestavě (viz výše) to běhalo. Pravda, sekalo se to, ale to bylo z dùvodu malé ramky... tak jsem dokoupil 256 + 128 a v poho... opravdu se mi to nezdá tak šílený


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 06, 2004 12:42 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 06, 2004 12:39 pm
Příspěvky: 28
To je jako u Painkillera... taky uvádějí minimální požadavky 1.5ghz, 312ram, 64mb grafika... a v pohodě to jede i pod touto sestavou...

_________________
Doom ]|[ je revoluce!
- - - - - - - - - - -
now is back


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DOOM naroky na hardware
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2004 12:34 am 
Mam 2600 Barton(333), MSI KT400, 768RAM(333),Ati Radeon 9600XT Gigabyte a na rozliseni 1024x768 High details mi to jede plynule 20-50 FPS. Co doporucuji, tak pred spustenim hry nainstalovat nejnovejsi ovladace jinak budete mit velke problemy.Mam kamarada, ktery to bez novych ovladacu vubec nerozjel ani na MSI Ati 9800pro.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2004 5:13 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 06, 2004 12:39 pm
Příspěvky: 28
Ovladače tomu hodně pomùžou... další, co dokáže pomoct je defragmentace disku + před hraním dooma3 vypnout zbytečný programy (ctrl+alt+del)

_________________
Doom ]|[ je revoluce!
- - - - - - - - - - -
now is back


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pojede? :P
PříspěvekNapsal: sob srp 21, 2004 11:06 am 
Night píše:
Chci se ješte jen zeptat... myslíte si že by mi Doom šel na sestavě 1.2GHz, 256 RAM, GeForce2 Titanium 64 MB 128bit ??? Nejde mi o nejaký super detaily, ale hlavne aby se to nesekalo a bylo slušný fps... :roll:




Me to slape na Geforce 2 MX 200 32 Mb celkem v poho..sice na nejhorsi kvalitu,ale jde to


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 02, 2005 2:47 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 02, 2005 2:36 am
Příspěvky: 2
Bydliště: Erebus
Night píše:
To je jako u Painkillera... taky uvádějí minimální požadavky 1.5ghz, 312ram, 64mb grafika... a v pohodě to jede i pod touto sestavou...


:lol: Tak to by ses chlapečku divil, CO vyvádí Painkiller na takovém Duronu s GeForce MX...

_________________
http://madbrahmin.bonusweb.cz/
http://bge.bbaron.sk/forum/


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 05, 2010 6:35 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát úno 05, 2010 6:15 pm
Příspěvky: 1
Ahoj všem mám nainstalovanýho dooma 3 a jeho pokračování. Při spuštšní mě tam naskočí tabulka na dva klíče. Nemáte je někdo?? Vždycky mi to napíše že je klíč nesprávný. A to samý to dělá i na tom pokračování. Předem moc moc děkuji. Jirka :idea: :shock:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz