Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pát říj 19, 2018 7:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s Doom3
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2004 3:52 pm 
Po spuštění samotné hry se mi objevila pouze bílá obrazovka a místo šipky jen bílý čtvereček....písmo je nečitelný.Mám Athlona 1700+,256ram ddr a GeForce3 Ti 200,můžete mi někdo poradit,předem díky....


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 11, 2004 4:59 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 06, 2004 12:39 pm
Příspěvky: 28
A máš nainstalovaný nový ovladače na grafiku? ;)

_________________
Doom ]|[ je revoluce!
- - - - - - - - - - -
now is back


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2004 7:15 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2004 7:09 pm
Příspěvky: 11
Podobná vec se stane v HL 1 při špatně nastavené grafice :!: :!: :!:
Skus nastavit treba nejnižší detajly...


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2004 7:18 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 17, 2004 7:09 pm
Příspěvky: 11
A pokud to nepomůže,tak to bude asi tou Ge force 3 (je dost slabá) :(


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2004 8:01 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Me to na byvale GeF3 behalo bez problemu i na dost starych ovladacich tady bych problem nevidel. To ze je slaba neznamena ze by mela blbnout .... navic ma podporu DX8 takze by ani nemelo dochazet k zadnym artefaktum v obraze! Ale zkusil bych nove ovladace proste to chce zkouset ! ale i tak 256MB RAM je uz pod minimalni konfiguraci takze pokud mas XPcko ktere ti sezere spoustu ramky pak nejake programy na pozadi tak bych se ani nedivil ze te to nepusti. Na 256MB RAM to bude fakt o nicem :cry:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz