Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř čer 19, 2019 7:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Raději hernu nebo vlastní prostory a PC?
Raději herna 27%  27%  [ 3 ]
Raději vlastní prostory a PC 36%  36%  [ 4 ]
Je mi to jedno jedu tak jako tak ;) 36%  36%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OldSchool Doom LAN
PříspěvekNapsal: pát srp 10, 2007 10:16 am 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
Dobrá, takže pojal bych to jako oficiální téma OldSchool Doom LAN akce. Pro ty co neví o co se jedná ať nahlédnou zde.

Jinak ještě shrnu. Jedná se o LAN akci, zaměřenou na klasické porty (chocolate-doom nebo prboom) hry Doom popřípadě přímo klasického doom1/2.exe pokud se podaří zorganizovat lan s vlastními prostory a PC. Hrát se bude především for fun, jak duely, tak coop nebo FFA, ale při zájmu se klidně může udělat turnájek v duelech. Není to nahráda idoom open lan akcí, je to LAN navíc, zaměřená na klasiku. Datum konání akce a stejně tak logicky i místo není známo, napřed je nutné sehnat vážné zájemce, pak se teprve s těmito zájemci bude domlouvat termín a celkově "co a jak".

Prosím nehlaste se jen tak. Aby se to neztrho v akci o 30 lidech a nedopadlo to úplně jako idoom open. Rocketjumpů a CTF si tam moc neužijete, na to využijte spíše právě idoom open.

Potvrdili účast/zájem:

Titan: 2-3 PC; říjen listopad - jinak celkem jedno
vain: pokud otec půjčí auto tak 2 PC + po cestě můžu pobrat lidi; datum celkem u řiti =)
Houbar83: jedno kdy
Sneakfast
Kelvin
Darg
BeRaN
MethoD: 1 PC + možná notebook; listopad
Gusta: 2 PC
Drtinoha: 1 PC
Tomsa_x: více méně kdykoliv
x-jack: 1 PC; leden/únor
Raiderr
Radeg
Draza_Jr
Hokis: PC jedině s odvozem (třeby když mi (vain) otec půjčí auto =))
Twister
Yarda: 3 PC

no a na konec i velmi nejistě Ocelot a ještě víc nejistě Sedlo


EDIT: jak vidíte je to 20 lidí s tím, že minimálně 4 sou velmi nejistí. Pokud jde o Yardu tak tam se vyjádřil jen x-jack. Takže je v seznamu prozatím jen symbolicky.

Pokud sem na někohoho zapomněl a už psal svůj zájem napište prosím přímo tady do fóra ještě jednou.

ps.: kontaktoval sem i Avengera a cituji jeho odpověď: "ahoj, no vzhledem k tomu ze delam male statnice v zari a do zimy mam nacpano s programem, tak je to pro me letos docela problem s terminy dobudoucna, rozhodne ne driv nez po zkouskovem v zime (takze zacatek unora), Doom 4ever :)" takže jeho účast je vyloučena v tomto termínu, ale kdyby se to konalo později někdy, což neříkam že ano ale člověk nikdy neví tak by se tam mohl snad objevit i samotný Avenger ;)

_________________
Obrázek


Naposledy upravil vain dne pát srp 17, 2007 8:23 am, celkově upraveno 4

Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 10, 2007 12:41 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
No, tak jsme se včera bavili s vainem na ožehavé téma "Prostory a vlastní PC" a došli jsme asi k tomuhle.

1, Vlastní PC - Sokhol LAN Party se konala v roce 2002 a nebyl problém dát dohromady dostatek kompů a jelikož doba postoupila mělo by to být dnes ještě snažší. Spousta lidí vlastní notebook, dost lidí má i auto, či možnost půjčit si auto (například po Praze by nebyl problém sehnat rozvoz, takže by každý pražák mohl přispět kompem a někdo dokonce i dvěma :))

2, Prostory - Opět. V dnešní době neni problém sehnat kvalitní hospůdku, kde si můžete rezervovat odlehlý salonek, nebo někde dokonce i celou hospodu (což vyjde dráž). Já sám bych se tohodle klidně ujal, protože mám i několik typů.

3, Počet lidí - To je asi ten největší problém, protože by se počet lidí musel nějakým způsobem zredukovat. (za předpokladu, že vy se přihlásilo cca. 20 lidí). Přeci jen s více, než 10-12 PC bych moc nepočítal (i když, kdo ví), což by bylo tak akorát pro 15 lidí (12 paří, 3 chlastaj u baru :)). Osobně si myslim, že se tolik lidí stejně nepřihlásí...

4, Win98/FreeDOS atd. - Největší výhodou tohodle řešení je možnost nainstalovat systém pod kterým běží klasický d2.exe. Pro nikoho by neměl být problém speciálně na lanku nainstalovat Win98, nebo můj oblíbený FreeDOS (http://www.freedos.org/), který má pár mega.

Tak to by bylo v tomto momentě asi vše... Jen bych chtěl poprosit, aby každý momentálně "registrovaný" napsal, jestli má možnost přivést PC/Notebook (a kolik :)).

Já osobně bych mohl dodat jeden stolní + VELKÉ možná jeden notebook.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: se mnou pocitejte!
PříspěvekNapsal: pát srp 10, 2007 4:22 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: úte led 18, 2005 5:26 pm
Příspěvky: 16
muzu vzit i komp!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 10, 2007 5:38 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Ja psal nekolikrat ze rad prijedu, ale pocitac asi z jablonce neprivezu. To by musel jet i Draza aby se vyplatilo aspon trochu vzit auto... pak by sme obamohli vzit po jednom pocitaci, ale spis pocitejte ze komp zadnej...

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: KDE JE LOFAS
PříspěvekNapsal: pát srp 10, 2007 8:14 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*

Registrován: ned dub 04, 2004 5:08 pm
Příspěvky: 192
Bydliště: podhoubi 12
FFFíííhhaaaaa :) jsem rad ze se to trosku hnulo,tedy ze se o tom da oficialně debatovat :) Jen k mojí učasti,pokud budu moci přijedu ale vše se dořeší předpokládam až se bude jednat o termínu ale na 99,999% bych měl mít čas at se dohodnete jakkoliv protože v praci my dají volno určitě když řeknu že to je nutný a OLDSCHOOL LAN je nutná :D Ale může my do toho vlezt něco důležitého ale termín má ještě čas jak jsem vyrozumněl.

Počítač nebudu moci vzít protože auto nemam a z Plzně asi kromě mě nikdo jinej nepojede.Jinak k pruběhu LAN bych byl pro aby se pevně stanovil turnajek a potom nebo i v pruběhu at se klidně hrajou hry FF,myslim si že turnajek by byl takovym prijemným kořením LANky nebot jsme určitě všichni soutěživý :)

Jinak je my jedno jestli herna nebo hospa ale určitě by hospa potěšila víc než zaprděná herna ale netrvam na tom nebo tak,beru co bude k mání.

Tak GL klucí a at to víde.

ps: Vaine a X-Jacka jsi zkoušel?

_________________
Jonáš dětem,Děti Jonášovi(z jednoho porna)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 11:38 am 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 01, 2005 6:30 pm
Příspěvky: 143
Mám tu doma 386 :D. Ale tahat ji po praze s monitorem nebudu, to by někdo musel vyzvednout, páč nemám auto.

_________________
http://darg.profitux.cz


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 12:13 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: pát lis 28, 2003 11:42 am
Příspěvky: 535
Darg píše:
Mám tu doma 386 :D. Ale tahat ji po praze s monitorem nebudu, to by někdo musel vyzvednout, páč nemám auto.



na 386 beha doom nahovno, chtelo to 486 ale hlavne aspon VESA nebo uz PCI grafiku, ISA grafika to ani na 486 DX nedavala(s normalnimi detaily) a tusim ze na 386 VESA jeste nebyla, za dalsi tusim ze snad doom2 vyzadoval aspon 8MB ram


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 3:16 pm 
*SKILLER*
*SKILLER*

Registrován: úte lis 18, 2003 12:56 pm
Příspěvky: 309
Bydliště: Prague
Takhle stary masiny bych tam teda uz moc nedaval, podle me idealni by bylo sesitovat kompy kolem jednoho gigace, aby tam bylo uz USB, aby to melo nejakou uroven. Navic 486 stiha doom hlavne po singlu, ale po siti je doom narocnejsi, tam je potreba alespon penticko 75 a vic...

_________________
Mám ho velkýho


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: se mnou pocitejte!
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 5:44 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
Drtinoha[WW] píše:
muzu vzit i komp!

Beru to jako ze mas zajem prijet =)
Tomsa_x píše:
Ja psal nekolikrat ze rad prijedu

Tak to nevim komu si psal, ale ja videl tak max jednou a to se nejak protirecilo s zas jinym tvym prispevek se mi zda takze sem si nakonec nebyl jisty.
<ID>Houbar83 píše:
ps: Vaine a X-Jacka jsi zkoušel?

Ne ja na nej nemam kontakt, ale tak doufam ze titan mu da vedet.
Darg píše:
Mám tu doma 386

Souhlasim s titanem, takove vrazdy nema cenu tam brat. Do ceho budes davat mys? Do COM1? Si nejak nedokazu predstavit.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 5:55 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
No, takže bych si nejdřív shrnul ty kompy. Pokud by všechno vyšlo nad očekávání dobře, tak by to vypadalo asi takhle. (rozvoz by byl doufejme možný zařídit!(.

Titan/Raiderr - 3 (to maj doma, nevim jestli by dali všechny 3).
Method - 1 (možná ještě noťas..)
Drtinoha - 1
Gusta - 2 (tady je to spíš spekulace, ale jak ho znám tak by to snad šlo - Je to přece punker!)
xjack - 1 (do komentářu psal, že by nějakej mohl dovalit)

+

Doufám, že by vypomohli i další pražáci jako Damned, kterej by se podle mě chtěl určitě taky zůčastnit, pak si myslim, že i Bubuss by do toho šel...To znamená, že těch 10 by fakt snad šlo zařídit! Ještě bych se mohl optat kámošů (což by mohl udělat každej pražák)...

Předpokládám, že Sneakfast pokud nemá noťas, tak asi nic, takže zbývá zatim už jenom kelvin....?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 2:59 pm 
*SKILLER*
*SKILLER*

Registrován: úte lis 18, 2003 12:56 pm
Příspěvky: 309
Bydliště: Prague
Vcera jsme zkouseli s Dopem, prboom a cokoladu no a pak jsme zkusili i Dosbox 0.71, tahle verze je dost vylepsena a doom tam slape jako hodinky i po siti ! Myslim, ze to vypada dobre, ani nemusime instalovat w98, dosbox to umi uz emulovat a navic umi i IPX protokol... Zkuste si ten dosbox, da se to zaparit v pohode i po netu, kdyztak muzu napsat navod jak na to, ale ztratil jsem pristup na idoom novinky.

_________________
Mám ho velkýho


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 4:15 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Jo, ale předpokládám, že jste zkoušeli jen entry duel? To už celkem šlapalo i ve verzi 0.70, ale jakmile se začne hrát coop s monstrama, nebo dokonce wady jako AV, tak už to bohužel nezvládá...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 9:32 pm 
*Marine*
*Marine*

Registrován: pon lis 24, 2003 8:27 pm
Příspěvky: 141
Bydliště: Plzeň - Černovice
kelvin má těžkýho zlýho kompa a z plzně ho nepotáhne :(

_________________
Ten kdo chce pít, láhev si najde... http://doom5.cz


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 10:47 am 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
Teoreticky, kdyby mi otec pujcil auto, coz neni nemozne, tak bych mohl pobrat par lidi na ceste Třinec > Praha s tim, ze bych byl ochoten udelat nejakou mensi zajizdku, ale urcite ne nekde do do riti =) Proste +/- po ceste. S tim ze bych vzal svuj komp + tech lidi ktere bych pribral kdyby brali...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 4:16 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*

Registrován: pát dub 23, 2004 9:26 am
Příspěvky: 164
Bydliště: Praha
Já můžu zapůjčit compa s W98, P-400 - doom2.exe bez problémů., pak mám ještě P-900 s XPčkama ale k tomu nemám klávesnici ani myš, druhej monitor tady někde snad taky mám ... ale jak jsem řikal, sám hrát moc nebudu, DM určitě ne ... leda nějakou coop.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 7:17 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Tak vzit mys a klavesnici je ten nejmensi problem.... Taky muzu vzit 1 switch a 1 router a tak 4 kabely +-... to i s mysi a klaveskou se mi vejde v klidu do batohu takze neni problem... (pokud najdu ten router a switch mi vrati kamos co ho ma pucenej i kdyz ho uz pul roku nepouziva...)...

EDIT: Co to kecam kamos... DRAZA ho ma pucenej i kdyz mu je na picu uz...! :).

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 10:23 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
No, tak to je jasný.... Draza to všechno brzdí a kazí! :D :D :D

Jinak teda zatím to vypadá celkem nadějně a pokud by všechno v co doufám vyšlo, tak bysme měli cca. 12 kompíků, což je hodně slušný (stejný počet byl i v G8). A vzhledem k počtu "přihlášenejch" lidí je to ještě lepší.

Každopádně plánuju v brzké době udělat výpravu a zkusim zjistit jestli by to náhodou nešlo spáchat v doomařském doupěti - Restaurace Sokol. Pokud to nevyjde, tak se nic neděje... Přece jen v Praze ještě nějakých pár restaurací, hospod a komplexů je. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 10:56 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned lis 16, 2003 10:37 pm
Příspěvky: 3
Každopádně to chce taky co nejdřív říct, jakej bude termín, mam dost víkendů už zabookovanejch :(


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 11:04 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Hele a ty bys mohl kdyžtak dotáhnout jeden počítač?

Já osobně termín netušim, ale řikal jsem, že by byl nejideálnější listopad, protože v říjnu bývá Doom Open, tak měsíc a něco odstup jde...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 2:09 am 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 15, 2005 3:27 am
Příspěvky: 34
Bydliště: Bechyně
oficialne se vam tady vsem omlouvam za moje resty, mega zlý činy, vsem co sem neco proved, nadaval, buzeroval... budu uprimnej; zadnej Baky a spol neexistuje, byl sem to pouze ja a neni to zadna moje demence... vzdycky byl muj dream mit okolo sebe lidi co by tu hru hrali a trochu líp nez uplnym b00n stylem, bejt na OS lance, s OS hracema a zaparit si kvalitne OS... Doom nehraju od 93, coz je kokotina... poprvy sem se s tim setkal v 1997 a jako totalni b00nlike sem s kamosem obcas hral... abych uvedl na pravou miru, tak na GZ sem neprisel v 2000 nybrz v 2004, nekdy v breznu...
3 roky sem se vydrzel chovat jako kokot a ted sem si uvedomil ze to bylo hodne moc spatně... mrzí mě to. Duvod proc sem delal ze sem mega oldschooler a vymejslel si imaginarni místní spoluhráče byl ten, ze sem se nechtel cítit jako naprostá nula mezi váma i kdyz to tak presto bohuzel bylo a je. Ted kdyz tady ctu, ze se kona Old School lanka na ktery sem si vzdycky strasne pral bejt, tak bych to nejradsi vsecko smazal a bejt zase normalni player jako kazdej druhej a né oldschool doomgod :roll: bohuzel to uz asi vratit nepude. To ze tady ctu ze je OS lanka neni az tak zcela duvod proc se tady omlouvam, ale duvod je ten, ze se mi stalo neco dost hnusnyho a uvedomil sem si, ze bejt tady za dobře a se vsema pokud mozno dobre vychazet, ted hodne postrádám :( Vicemene uprimne na rovinu se zde priznavam ze to co sem tvrdil o OS lankach nekdy v 94, elempéčkách, ruznejch skillerů z "Bechyně" nebo ze patrim mezi nejlepsi neni pravda... kazdej zkusenejsi player tady ví, co sem za low skilled sráče.

P.S. tohle neni zadna moje dalsi komedie.

preberte si to jak chcete, doufam ze me pochopíte a nebudete tady hned psát ze trpim nejakou nemocí nebo ja nevim co jeste.

kazdopadne nabízim; P2 166, W98, Athlon 1ghz, XP, Athlon 1,3ghz XP

i kdyz pocitam s tim ze moje pritomnost by zrovna nebyla vítana. :?

P.S.S. ano dostal sem rozum...

_________________
[ QUAKEWORLD SUCKS ]


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz