Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte čer 18, 2019 1:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 216 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 4:18 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
HRRRRMMMMMMBBBUUUUMMMMM BAAAAACCCCC

Tak a zahrmelo a stejne jeste neni, no... takze tim to asi neni Titane... :D

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 5:28 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
No furt se neví teda jakej port se bude pařit...Smash zkoušle rozjet po síti ten prboom a ten nejde...Tak se kdyžtak bude muset pařit zdaemon 0.99


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 7:17 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: pát lis 28, 2003 11:42 am
Příspěvky: 535
_MethoD_ píše:
No furt se neví teda jakej port se bude pařit...Smash zkoušle rozjet po síti ten prboom a ten nejde...Tak se kdyžtak bude muset pařit zdaemon 0.99




nevim proc by nesel po siti kdyz jde i po internetu

jestli bude chtit s necim poradit at se me zepta treba tady

tady je to zhruba popsany http://idoom.cz/forum/viewtopic.php?p=2233#2233

jestli zkousel tu experimentalni verzi 2.3.1 tak se ani nedivim ze nesla

se zdaemonem notabene 0.99 sem ani nechod :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 8:40 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Mě je to jedno jestli to nepůjde,tak bude zdaemon 0.99,jestli to pujde tak prboom...Už je skoro měsíc,tak at se to dořeší...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 8:48 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 13, 2003 4:06 pm
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
No já mám tajný přání, ale neřeknu ho, protože by se mi nemuselo splnit. 8)

_________________
-drink can alter you, girls can have strange effect too-


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:03 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
devotee:klasika bohužel nebude :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:16 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 13, 2003 4:06 pm
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
_MethoD_: ufff :P (bez urážky) :wink:

_________________
-drink can alter you, girls can have strange effect too-


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:27 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Devotee:No je 1.6,nebo 1.5 v žádným případě :))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:31 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: pát lis 28, 2003 11:42 am
Příspěvky: 535
_MethoD_ píše:
Mě je to jedno jestli to nepůjde,tak bude zdaemon 0.99,jestli to pujde tak prboom...Už je skoro měsíc,tak at se to dořeší...


0.99 ?? tam kde se nedaj nahravat dema, tam kde je rychlost jako turbo 130 ? tam kde nejde silent ze skoku ? tam kde jde silent po sebrani zbrani ? mam pokracovat ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:34 pm 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: čtv říj 07, 2004 10:38 am
Příspěvky: 12
proc zd 0.99 ? vzdyt 1.06 je lepsi a jdou nahravat i dema, a hlavne CTF je tam !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:48 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
no dema je to poslední co mě zajímá,když se nebude hrát klasika...
Jak myslíte já se vám podřídim,je mi to jedno,já stejně hrát nebudu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: sjednoceni verzi
PříspěvekNapsal: čtv říj 14, 2004 9:51 pm 
*Marine*
*Marine*

Registrován: pon lis 24, 2003 8:27 pm
Příspěvky: 141
Bydliště: Plzeň - Černovice
pokud uz se nebude parit klasika (to se to neda nak vymyslet pres botovaci cdcka, image w9x apod?), tak bych byl pro sjednoceni verzi. Ve verzi 1.06 nebo jak se to menuje je ctf, v dm nevidim v tej verzi nic zavadnyho (ale tomu zas tolik nehovim).

Proste je podle me blbost mit na ctf 1.06 a vedle hrat 0.99 ? Byl by v tom bordel. 0.99 je v necem lepsi? krom toho ze je na ni nekdo zvyklej z GZ.

Pokud je prdoom nebo o cem vernejsi nez zdaemon, tak v pohode. Ale kdo si bude potom prehravat dema na nez potrebuju prdoom nevim. Ten port neznam. To se neda zdaemon nak nastavit at se chova presne jak klasika? ma to hafo nastaveni mr.xxx, dej mu imp vecnou slavu, prelozil konzoli.

_________________
Ten kdo chce pít, láhev si najde... http://doom5.cz


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 15, 2004 12:13 am 
*GOD*
*GOD*

Registrován: pát lis 28, 2003 11:42 am
Příspěvky: 535
ne kelvine neda se to nastavit aby to bylo jako klasika, a prboom pouziva lmp stejne jako klasika, dokonce si je muzes i v klasice prehrat

methode proc hrat nebudes ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 15, 2004 7:20 am 
*SKILLER*
*SKILLER*

Registrován: stř lis 12, 2003 9:15 pm
Příspěvky: 341
Bydliště: Grozny, Chechnia
ufon: A o tom to je. 0.99 má svoje kouzlo, ocení to jen pár jedinců, možná jen já:)
- Nejdou nahrávat dema. Dema si chci nahrát jen na LAPu tak na památku, ale myslim, že dost lidí si ty dema studuje a pak znají dotyčného zpaměti. Tohle já nechci.
- Silent po sebrání zbraní, asi můj nejoblíbenější trik..
- Silent po skoku mě zas tak nemrzí..

kelvin: je to prboom ne doom
Neznáš? A v čem si pouštíš dema .lmp na XP?
Je dost zajímavý, ne vej :)

_________________
SWAK = spečetěno polibkem


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 15, 2004 1:12 pm 
*SKILLER*
*SKILLER*

Registrován: úte lis 18, 2003 12:56 pm
Příspěvky: 309
Bydliště: Prague
method: no jde o o to ze se prece bude hrat i CTF po duelech ne ? A to podporuje jenom 1.06.
0.99 bych vubec na lan netahal, na duely bych dal prboom a na CTF 1.06. Ale delej jak myslis....


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: novy thread
PříspěvekNapsal: pát říj 15, 2004 1:38 pm 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 4:30 pm
Příspěvky: 54
Bydliště: Lázně Bohdaneč (Pardubice)
protoze ufon zalozil novy tema, tak tohle zamykam, aby to nebyl chaos

piste do: http://idoom.cz/forum/viewtopic.php?t=191

_________________
[id]oom.cz && doom3.cz team || DooMchodce :)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 216 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz