Twister píše:
Tomsa nahraval dema v jiny verzi prboomu, navic se spatnym complevelem, proto fungoval wallrun tam, kde vubec fungovat nema. Rozhodnuti je nasledujici: tyto dema jsou neplatna a do contestu se pocitat nemuzou. Tomsa dostal tyden na nahrani dem ve spravnym prboomu se spravnym nastavenim.
Demo co flash contestu ktery Tomsa nahral tam zustane, protoze i kdyz ma spatnej complevel neni tam nejaka vyhoda jako byl ten wallrun tady.
Kdo to zkurvi priste nedostane ani ten tyden, pravidla jsou tam od toho aby se jelo podle nich.

-------------------------------------------------------------------------------------
Bodovani: po ukonceni 3. contestu se rozhodnem jakym zpusobem to dal bodovat, pokud bude ucast takova jako doted tak se bodovani urcite zvedne...

Pravidla pokud vim, kdyz uz se s nima ohanis, tak si jasne rikal, ze pokud to prehraje nejnovejsi prboom+ tak to muzem nahravat v cem chcem a jak chcem... Nejnovejsi prboom plus to moje demo prehraje v pohode bez desynchronizace.
Neco jinyho pak je, ze proste sel wallrun kterej nikdo jinej delat nemohl, coz sem bohuzel pri nahravani toho dema nevedel a mel sem tak nechtene vyhodu nad ostatnima. Ano, z toho duvodu chapu ze je nefer ze sem udelal nejlepsi cas, ale podle pravidel by si mi ho mel uznat:).
Kdyz si zmeris cas za kterej ubehl hokis nebo graim ten usek ode dveri ke dverim a cas za kterej sem to zabehl ja, tak zjistis, ze oproti graimovi sem byl o 16 setin rychlejsi a oproti hokisovi o 23 setin rychlejsi. Z toho plyne, ze i kdyz mi tyhle setiny prictes protoze sem je usetril nefer, tak sem mel nejrychlejsi cas- i bez vyhody jakou byl wallrun.
Pravidlama se proste neohanej, jedinej duvod proc vyradit to moje demo je ten, ze to bylo nefer (i kdyz podle pravidel) vuci ostatnim a to chapu. Na druhou stranu to bylo naprosto nahodou, omylem a zcela 100% ne schvalne, proste sem to nevedel stejne jako vy ste to nevedeli ze proste ten wallrun me de a vam ne... a navic jak uz sem rek, i bez wallrunu, coz je jedinej rozdil, by to moje demo bylo rychlejsi nez hokisovo.
Trochu me stve ze sem na tom tentokrat fakt stravil dost casu a ne moji vynou se to vyradi a hotovo. Hrat to znova asi nebudu, pochybuju ze na to najdu v tejdnu moral a nervy. Navic to jak sem vybehl z teleportu je asi neopakovatelny v demu, protoze to byla fakt haluz a tak bych to podruhy asi ani nenahral pod 32s. Kdo videl vi, kdo nevidel protoze si mi to demo SMAZAL (vyradit demo? Sice podle me trochu blbost, ale ok, svoji logiku to ma, ale smazat? Proc?) tak bohuzel nevi...
Pro priste uz vim jak nastavit complevel 2 i ve vistach, takze to budu nahravat uz s nim.