Tak jsem před nedávnem narazil na megawad Alien Vendetta a začal jsem ho hrát. Ihned se mi zalíbil - musím přiznat, že to jsou velmi kvalitní levely, a nedivil bych se, kdyby byly zařazeny mezi oficiální.
Ale teď k věci. Při hraní jedenáctého levelu se mi stalo to, co se mi ještě nikdy nestalo, level jsem hrál déle než hodinu. Jsem zvyklý vždy prolézt každou chodbičku, nezapomenout ani na jediný health bonus, a tenhle level byl prostě moc rozsáhlý.
Když jsem ho konečně dokončil, s napětím jsem pozoroval, kolik procent všeho jsem splnil. Celý jsem se rozzářil díky zjevení nápisu PERFECT - ta námaha stála za to. Pak začínal běžet čas a já jsem se rozhodl to neodklepnout a koukat se, jak tam minuty přistřelují. Bylo už padesát minut a já byl netrpělivý. pak ale najednou doba přesáhla magickou hranici jedné hodiny a objevil se mi tento nápis...
Všimněte si taky, že celková doba hraní je 4 hodiny - to znamená že "pouhé" 3 hodiny jsem hrál předchozích 10 levelů! Teď už jsem asi v 17. levelu a podobná věc se mi zatím neopakovala.
A jak jste na tom vy, taky se vám už podobná věc přihodila? Snažíte se také mít vše na 100%?