Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř lis 22, 2017 1:13 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: doom 3 a širokoúhlé rozlišení
PříspěvekNapsal: ned srp 30, 2009 12:38 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned srp 30, 2009 12:32 pm
Příspěvky: 1
Zdravím všechny DOOMáci. Chci se zpetat, jestli jde DOOM 3 nastavit na formát 16:10 nebo 16:9. Na stránkách Activision jsem našel s touto otázkou jen odkaz na nějaká fora, ale aglicky neumím nějak moc dobře, takže v těch forech jsem nic nenašel. Tak se ptám tu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: doom 3 widescreen
PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 2:13 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát led 29, 2010 2:05 pm
Příspěvky: 1
Zdravim. mam stejny problem. ackoliv anglicky komunikjuji, vse co jsem nasel nefunguje. nema nekdo overene funkcni reseni? zkousel jsem nastaveni aspect ratio, custum resolution, atd.... presne je to na ruznych zahranicnich forech, ALE PROSTE SE MI SOUBOT .CFG VZDY ZNOVU PREPSAL A NEJELO TO. ja konkretne chci 1920x1080 16:9.diky vsem za pomoc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 25, 2011 10:30 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Pokud by nekdo resil stejny problem tak si otevrete v nejakem textaku DooMConfig.cfg a tam zmente tyhle radky:

seta r_customHeight "1080"
seta r_customWidth "1920"
seta r_mode "-1"
seta r_aspectRatio "x"

- pokud mate monitor v pomeru 16:9, zmente "x" na "1"
- pokud mate monitor v pomeru 16:10, nebo 15:9 zmente "x" na "2".

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz