Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte čer 18, 2019 1:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát led 06, 2006 2:20 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát led 06, 2006 2:10 pm
Příspěvky: 1
Ahoj lidi, všichni co rádi paříte Dooma3!!! Mám takový meší problém, nainstaloval jsem si Dooma3 a pak i datadisk,ale po psuštění hry mi to napsalo v takovej menší tabulce, že mám neplatný CD klíč k Doom3, na druhym řádku je napsán klíč k RoE,, když se však snažím zadat správný köd, vždycky mi to napíše, že můj klíč je INVALID, tudíž si nemohu zahrát ani Doom3 a ani datadisk :cry: Prosím není tady přítomen někdo, kdo by mi mohl s tímto problémem poradit, byl bych Vám velice vděčný!!! Předem díky za každou radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 03, 2006 12:40 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát úno 03, 2006 12:31 am
Příspěvky: 1
ahoj presne tohle se mi taky stalo je to na hovno nevim co s tim jestli uz si na to prisel tak mi pls napis nebo kdokoliv jiny kdo vi jak na to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 03, 2006 5:10 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned dub 02, 2006 1:54 pm
Příspěvky: 2
musite kluci umet hledat na internetu
vlozte tam tenhle kod
T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6
preji strasidelny hrani :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz