Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pon čer 17, 2019 3:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Lze ovládat Doom3 Gamepadem?
PříspěvekNapsal: sob lis 10, 2007 7:21 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: sob lis 10, 2007 7:15 pm
Příspěvky: 1
Lze ovládat Doom3 Gamepadem? Mám gamepad logitech usb ale bohužel v nastavení není přímovolba gamepad, a pokud kliknu na volbu např. pohyb vpřed kde je původně šipka a W ,tak při stisku jakéhokoliv tlačítka se nic neděje. Ale pokud si pustím gamepad test (součást ovladačů na cd) tak tam normálně reaguje takže usuzuji že gamepad je ok. Máte někdo nějaký nápad? Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 20, 2009 3:05 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: úte led 20, 2009 3:03 pm
Příspěvky: 1
Tož zduř, však zkušéj, jestli ti to jede s gejmpadem, na žádné nastavení nehleď, on bude dost chytrý na to, aby ti to jezdilo plug and play 8)

_________________
Bijec, zabiják


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz