Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je stř srp 15, 2018 7:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ping
PříspěvekNapsal: úte kvě 10, 2005 9:42 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
Mám problém, pokud jsem hrál D3 bez nainstalovaného datadisku ROE po síti, tak se můj ping pohyboval kolem 50 ten nejlepší. Poo nainstalování ROE nám najednou ping kolem 100. nevíte čím to je? :?:


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 11, 2005 7:08 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
vime, myslis jako na LANu nebo na netu ? de vo to, ze RoE ma mnohem vetsi naroky na compa, takze radim trochu si snizit detaily, pojede to lip, (potrebuje to prenaset rychle ty data) ....

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: ping
PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 1:30 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
jako na netu. hm. to nejsem moc šťastnej. s těmi objemy dat je to asi fakt. Komp to celkem zvládá. No možná výkonější síťovka s větší sběrnicí. Pomohla by?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 10:26 am 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
jojo, to mozna jo, a mozna ze i lepsi lajna, vono to musi prenaset hodne velky data to D3 ...

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 3:30 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
omg jebaku ct tady placas...?

jako DooM3 ma kapanek vetsi naroky na kapacitu linky, ale na 1v1 128micka bohate staci. Ono to obcas dost kolisa treba pri strelbe s plasmy si to klidne vezme neco pres 6-7 kb/s. Pokud by si hral ve vice hracich tak to chce aspon tu 256ku at mas rezervu.

btw. o sitovku vubec nejde.Pokud mas blby ping tak za to bud muze tvuj poskytovatel nebo proste hrajes na serveru ktery je tak daleko ze tam mas horsi ping atp... kdyz tak si zkus treba pingnout na seznam at vis jestli to neni tvojim connectem. Do prikazove radky napis napr: "ping www.seznam.cz /n 50"

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: p
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 3:36 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
připojením to není, myslím, protože mám kabelovou 2000Kb/s linku a navíc mám svojí veřejnou IP adresu, takže se nepřipojuji přes IP routru
Ping na seznam mám průměr 19 ms. Jinak se v multíku připojuji jen na ty, na který mám tu nejlepší odezvu. a ten nejlepší nám zrovna na 80 ms


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 5:09 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
no tj tim ze sou servery tak daleko nooo... jaky pouzivas vyhledavac serveru? Ten co je primo v DooMovi nestoji za nic... dobry je treba Eye http://gamesdomain.yahoo.com/ase/register

zkus vyhledat nejake rakouske nebo nemecke servery tam byvaji nejlepsi pingy a obcas tam narazis i na nejakeho cecha!

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: d
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 5:16 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
díky za radu. s těma čechama je to famk problém. já jsem si snad s čechem ješě nezahrál. A propos. kdyby si chtěl někdo zahát, tak napište kdy a kde. rád se dostavím. ten vyhledávač fakt zkusím :D

_________________
gattomino


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: pomoc
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 5:35 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
mějak s tím neumím dělat. můžeš mi poradit? :oops:

_________________
gattomino


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku: ach jo
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 5:52 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
u jakýkoliv hry mi to napíše: server uses protocol 65572 nebo tak něco. Co to znamená? :?:

_________________
gattomino


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 5:54 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
No ja ted uz moc nehraju pac nemam cas a tak nejak ted byvam casto off-line. Ze zacatku sme se vsichni z irc #doom3.cz schazeli na K-play.de serverech, ale tusim ze uz ten server zrusily ... jinak posledni dobou je docela problem na nejakeho cecha narazit. Pred par tydny jsem hral s clovekem co si zakladal vlastni server na svem kompu a mel jsem tam i dost obstojne pingy do 50ms...

EDIT: hmm ted nevim na jakem portu DooM3 bezi mozna ti ten port neco blokuje treba firewall fakt tezko rict kde muze byt problem.

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: port
PříspěvekNapsal: sob kvě 14, 2005 6:07 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pon kvě 09, 2005 9:17 pm
Příspěvky: 7
Bydliště: Plzeň
já jsem se tak přesně nyvyjádřil. na normálním vyhledávači, co je v doomu, se krásně připojím, problém mám s serverama, z toho vyhledávače, co jsi mi napověděl. tyhle mi píšou tohle, víš? no jinak já si klidně svůj server založím, ale nikdo ke mě neleze. Škoda. Nikde žádnej čech, to je tím, že si nikdo není schopnej koupit originál hru. blbečci. No nic budu se pídit dál, kdyby jsi na něco přišel, dej mi prosím vědět, ano? :idea:

_________________
gattomino


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 06, 2005 7:06 am 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 17, 2004 1:32 pm
Příspěvky: 182
to je verze, protocol = verze, to vim :) musis mit nejnovejsi verzi

_________________
PuNk´S N0T D34D
__________________________________________
Obrázek


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz