Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je ned pro 09, 2018 9:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Potřebuji help..
PříspěvekNapsal: pát bře 07, 2008 8:13 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát bře 07, 2008 8:09 pm
Příspěvky: 3
Nevíte pls někdo,jak můžu hrát Dooma 3 přes net?Pořád mě to hází ,že tam mám napsat CD-Key,ale když ho tam chcu napsat,tak se tam celej nevejde a nwm,co dál.Mám tu základní verzi.A kdybych tam hodil patch 1.3 -ku ,pomohlo by to??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 4:14 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát bře 07, 2008 8:09 pm
Příspěvky: 3
Už sem zjistil,že byl ten kod špatnej - byl jaksi moc dlouhej.Tak tam dávám ten,co sem použil při instalaci a pořád mě to píše invalid.Pls co s tím??????????Poradteeeee..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 11, 2008 12:01 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: pát čer 23, 2006 9:36 am
Příspěvky: 39
koupi si originalku nebo najit jinej cdkey


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 14, 2008 6:09 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: pát bře 07, 2008 8:09 pm
Příspěvky: 3
OK,thx.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz