Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pát říj 19, 2018 7:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: sekání, sekání, sekání
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2004 5:00 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned říj 10, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 5
Problém, který mě tíží je ten, že při zapnutí hry a následně po nahrání levlu, uhraju asi tak minutu a hra se mi sekne. poraďte mi, co s tím mám dělat. chci si konečné zahrát dooma. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2004 9:11 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
roubal píše:
Problém, který mě tíží je ten, že při zapnutí hry a následně po nahrání levlu, uhraju asi tak minutu a hra se mi sekne. poraďte mi, co s tím mám dělat. chci si konečné zahrát dooma. :?


Jakou mas sestavu ? OS ? Ovladace ? At se mame ceho chytit.... jinak vseobecne plati sehnat nejnovejsi ovladace na grafarnu !!!

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2004 9:18 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned říj 10, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 5
atlon xp 3200+, 512Mb ram, 128mb GeForce 5600, win. XP profesional.
Direct mam 9.0b. Ovladače sem si stáhnul ty poslední a nic. ani patch 1.1 nepomohl. co teď??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2004 9:25 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
roubal píše:
atlon xp 3200+, 512Mb ram, 128mb GeForce 5600, win. XP profesional.
Direct mam 9.0b. Ovladače sem si stáhnul ty poslední a nic. ani patch 1.1 nepomohl. co teď??


No ja mam taky XP prof. a driv jsem mel 9.0b a ted mam 9.0c a vsechno faka jak ma :P A jake mas konkretni ovladace...pokud jsou posledni tak by to melo byt ok...ale zkus kdyz tak i starsi kdyby nahodou! Ale jinak to vidim spatne...vidim to tak na reinstal Win !

Treba to zpusobuje nejaky vir, nebo blbej program :idea:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: ned říj 10, 2004 9:32 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned říj 10, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 5
před dvěma týdny sem "napsal příkaz" format c:, tak že všechno je naprosto nové a mam taky poslední service pack pro XP. No a co se týče virů aktualizuju AWG pravidelně. u NHL 04 mě to dělá taky, ale tak až u druhého zápasu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2004 11:18 am 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
roubal píše:
před dvěma týdny sem "napsal příkaz" format c:, tak že všechno je naprosto nové a mam taky poslední service pack pro XP. No a co se týče virů aktualizuju AWG pravidelně. u NHL 04 mě to dělá taky, ale tak až u druhého zápasu.


No takze t nebude problem DooM3, ale tveho kompu...pokud to nedela sw coz vetsinou byva tak to vidim na hardware ! Neprehanis to trosku s taktovanim ?? Pokud taktujes tak je dobre system poradne otestovat, protoze presne takhle se chova nestabilni system....

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: sek
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2004 11:29 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned říj 10, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 5
To máš pravdu, nestabilní system se projevuje nejak tak, ale na takt sem sice pomyslel, ale skutek utek. Můj tajný typ je ten, že grafárna nedělá co má, nebo spíš dělá, co nemá. Neznáš náhodou nějaký dobrý prográmek na otestování té mojí GeForsky?? Třeba chybý nejaká knihovna. Na starém PC mě to dělalo u GTA3, stáhnul sem aktualizaci pro direct a problém byl vyřešen.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2004 11:32 am 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
jo mohlo by to byt tak jak rikas.... ale s tim ti neporadim :oops:

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2004 11:37 am 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: ned říj 10, 2004 4:24 pm
Příspěvky: 5
Nevadí, chtěl bych si stáhnout direct 9.0c jako instalační soubor. Na Microsoftu se mě to nepodařilo, chtěl to aktualizovat přez web. nevíš, kde to najít?? jinak díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 19, 2005 11:14 am 
*Běžná člen*
*Běžná člen*

Registrován: stř led 19, 2005 9:04 am
Příspěvky: 12
Bydliště: Mars City
roubal píše:
Nevadí, chtěl bych si stáhnout direct 9.0c jako instalační soubor. Na Microsoftu se mě to nepodařilo, chtěl to aktualizovat přez web. nevíš, kde to najít?? jinak díky za rady.


teď je to už trochu mimo časové pásmo, ale na microsoftu se opravdu dá stáhnout instalace off line, čili z HDD, a je opravdu dobré ty 9c mít.

_________________
muhehe mehehe grrrr!


Nahoru
 Profil ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz