Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pát říj 19, 2018 7:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: černé fleky
PříspěvekNapsal: sob dub 16, 2005 5:29 pm 
*Jitrnica*
*Jitrnica*

Registrován: sob dub 16, 2005 5:26 pm
Příspěvky: 1
Mám takový problém. Objevují se mi ve hře černé plochy místo stínů, grafika je rozmazaná a nevím čím to je. Mám P 3.0Ghz, 512 Ram, Integr. 128MB Intell Extreme 2 (unreal tourn. 2004 na plný detaily na tom jede v klidu, takže pcčkem to být nemůže.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: sob dub 16, 2005 8:17 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
Ducki píše:
Mám takový problém. Objevují se mi ve hře černé plochy místo stínů, grafika je rozmazaná a nevím čím to je. Mám P 3.0Ghz, 512 Ram, Integr. 128MB Intell Extreme 2 (unreal tourn. 2004 na plný detaily na tom jede v klidu, takže pcčkem to být nemůže.)


Zkousel jsi nejnovejsi ovladace??

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz