Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte čer 18, 2019 1:18 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 30, 2006 9:28 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Jak řikám, duely si hrajte jak chcete, ale až se odehraje turnaj :D...Nebo možná udělám během odpoledne pauzu pro dychtivé dueláře :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 1:42 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Kód:
http://idoom.cz/forum/viewtopic.php?p=4855#4855


Naposledy upravil _MethoD_ dne stř říj 04, 2006 5:53 pm, celkově upraveno 11

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 3:33 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 577
Bydliště: Třešť
Cervena mu slusi hehe

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 4:22 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 15, 2005 3:27 am
Příspěvky: 34
Bydliště: Bechyně
mr.twister píše:
Cervena mu slusi hehe


vid ? ;D


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 4:43 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Omg ho skrtni jezisi dyt jeste prijede a co tam s nim budem delat? Stejne hrat NEBUDE a uprime receno uz jeho pritomnost tam bude tak trochu rekl bych nevitana...

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 5:13 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Tomsa_x píše:
Omg ho skrtni jezisi dyt jeste prijede a co tam s nim budem delat? Stejne hrat NEBUDE a uprime receno uz jeho pritomnost tam bude tak trochu rekl bych nevitana...


Tomsa, tak at přijede - Zbytečně utratí za cestu a stejně nebude hrát, protože kdo by s nim hrál :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 5:51 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 15, 2005 3:27 am
Příspěvky: 34
Bydliště: Bechyně
_MethoD_ píše:
Tomsa_x píše:
Omg ho skrtni jezisi dyt jeste prijede a co tam s nim budem delat? Stejne hrat NEBUDE a uprime receno uz jeho pritomnost tam bude tak trochu rekl bych nevitana...


Tomsa, tak at přijede - Zbytečně utratí za cestu a stejně nebude hrát, protože kdo by s nim hrál :)


ja bych si hral s nekym coop :) to mi staci


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 6:02 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
yarda píše:
_MethoD_ píše:
Tomsa_x píše:
Omg ho skrtni jezisi dyt jeste prijede a co tam s nim budem delat? Stejne hrat NEBUDE a uprime receno uz jeho pritomnost tam bude tak trochu rekl bych nevitana...


Tomsa, tak at přijede - Zbytečně utratí za cestu a stejně nebude hrát, protože kdo by s nim hrál :)


ja bych si hral s nekym coop :) to mi staci


Na to tam nebudou volny kompy a i kdyby naky nekdy volny byly tak se k nim ty stejne nedostanes...

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 6:12 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 15, 2005 3:27 am
Příspěvky: 34
Bydliště: Bechyně
Tomsa_x píše:
yarda píše:
_MethoD_ píše:
Tomsa_x píše:
Omg ho skrtni jezisi dyt jeste prijede a co tam s nim budem delat? Stejne hrat NEBUDE a uprime receno uz jeho pritomnost tam bude tak trochu rekl bych nevitana...


Tomsa, tak at přijede - Zbytečně utratí za cestu a stejně nebude hrát, protože kdo by s nim hrál :)


ja bych si hral s nekym coop :) to mi staci


Na to tam nebudou volny kompy a i kdyby naky nekdy volny byly tak se k nim ty stejne nedostanes...


a jak si na to prisel ? ;P


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 6:48 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Hele mám menší problém...Při patlání toho harmonogramu dohromady sem narazil na celkem zásadní problém - Tohle se v životě nestihne odehrát, teda možná stihne, ale museli bysme fakt pařit až do dalšího rána.
Proto navrhuju tohle - Snížit timelimit v CTF na 10 minut, TDM timelimit dát na 10 minut a snížit fraglimit na 80.
Zkusim to pak ještě propočítat a kdyby to furt bylo děsivý, tak by se možná muselo přiklonit k tomu, že by postupovali třeba jen 3 nejlepší týmy ze skupiny do pavouka. Je to cena za to, že nás tam bude tolik.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 6:54 pm 
*Doom Marine (i s helmou)*
*Doom Marine (i s helmou)*
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 21, 2004 8:31 am
Příspěvky: 237
Bydliště: 3nec
_MethoD_ píše:
Hele mám menší problém...Při patlání toho harmonogramu dohromady sem narazil na celkem zásadní problém - Tohle se v životě nestihne odehrát, teda možná stihne, ale museli bysme fakt pařit až do dalšího rána.
Proto navrhuju tohle - Snížit timelimit v CTF na 10 minut, TDM timelimit dát na 10 minut a snížit fraglimit na 80.
Zkusim to pak ještě propočítat a kdyby to furt bylo děsivý, tak by se možná muselo přiklonit k tomu, že by postupovali třeba jen 3 nejlepší týmy ze skupiny do pavouka. Je to cena za to, že nás tam bude tolik.....

Hmm paráda, takže exibice duelů v klasice se nekonají? To je jediné co mě tam táhne zapařit třeba s titanem nebo sneakem klasiku.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 6:56 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
No právě, že já bych si taky rád zahrál něco jinýho než turnaj proto řikám - Podme udělat, že ze skupiny postupujou jen 3 nejlepší a snížit ty limity...Radši to, než hrát turnaj celou dobu, stejně tam nikdo optimální výkony nevydá takže..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 7:32 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 18, 2004 10:08 pm
Příspěvky: 155
Bydliště: Třešt
s tim TDM bych souhlasil ale ctf uz je dost zazity takze bych to udelal tak ze by byl timelimit 10 ale hralo by se jen na 3 vlajky pak konec anebo to nechat jak je kazdej zvyklej

_________________
Kuk


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku: dotaz
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 10:54 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*

Registrován: ned dub 04, 2004 5:08 pm
Příspěvky: 192
Bydliště: podhoubi 12
A co to CTF udělat normálně jen s tim že se hraje na 2 vítězný mapy,tím by minimálně jedna mapa odpadla a u nějakých zápasů i dvě :)

Jinak s TDM souhalsim co napsal Method

s ouctou Houbař83

_________________
Jonáš dětem,Děti Jonášovi(z jednoho porna)


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 9:15 am 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
No jasne, presne jak pise houbar. Proste misto aby kazdej tym vybiral dve mapy tak kazdej tym vybere jenom jednu. Remiza ve skupine je remiza takze se hrajou fakt jenom 2 mapy. Minimalne do skupin teda takhle a kdyz bude cas tak pavouk je pak odehrnej rychle tak se to bude moct navysit na ty 2 mapy na tym, aby byly vysledky pak prukazny a ne jenom jak komu vysla jeho jedna mapa... ale tak to pak podle toho v kolik skoncej ty skupiny tak se rozhodnem na miste...

Usetri se tim polovina casu, nezmeni se dobrej zavedenej format ani nastaveni... me se ten napad libi...

TDM bude podle me ocejpat rychle jak uz sem psal tak 100 fragu ve trech lidech je otazka tak 5max10 minut a kdyz se zas budou hrat jenom 2 mapy (a rozhoduje skore, takze zadna treti) tak to bude v pohode odehratelny a zbyde dost casu i na FUN matche, duely atd atd atd....

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 9:33 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 24, 2005 10:11 pm
Příspěvky: 64
Bydliště: Plzeň
Stejne se mi zda ze je tady porad ten problem s adresou, jestlize se ma hrat s USA 5na5 - od verze serveru 1.08.02 je na vsech serverech podobny opatreni jako na masteru - na jeden servr se dostanou maximalne 4 lidi z jedny adresy, pak ban.

Changelog 1.08.02:
Kód:
20. New server cvar (sv_maxplayersperip) which limits the number of allowed
    players per IP. It defaults to 4. Can be disabled if set to a non-
    positive value.

Reseni je jedine kontaktovat admina vsech serveru na kterych se bude hrat aby zmenil hodnotu sv_maxplayersperip.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 11:09 am 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Pokud je udelena vyjimka na masteru, jako ze je, tak ban nedostanem. To rekl raider s tim ez vyjimku tam mame uz od minula ze to zkontroloval. Minule sme pak taky prece parili vsichni na oblaku a ban nam to nedalo protoze sme meli vyjimku na masteru od odpoledne nebo kdy sem to psal samiam....

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 11:25 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 24, 2005 10:11 pm
Příspěvky: 64
Bydliště: Plzeň
Jenze minule este nebyla verze 1.08.02, ted je tu NAVIC NA KAZDYM SERVRU KTEREJ POUZIVA VERZI 1.08.02 ta kontrola, ne jenom na masteru.

Kilgore napsal:
Kód:
About zserv auto-bans: it's a new feature in 1.08.02. The max. players per IP address defauts to 4, but can be adjusted by the server admin. If you cross the limit you get auto-banned from that server only and only for 15 minutes. The idea is to prevent DOS attacks on the servers. I realize that it may inconvenience LAN parties, but you can notify the server admin before hand to up the limit. Furthermore, it might be a better idea to host a local (LAN) server for the party


Raider muze (a udelal to) udelit vyjimku jenom na ten master, ne na jednotlivy servry.
Doporucil bych teda napsat adminum servru kde se bude hrat (=Firestone, Poignant, excelblue).
edit: to "quote" se neda vubec precist, tak sem to prdnul jako "code".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 3:12 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Jako napsal sem teda firestonovi a raidrovi radsi protoze co kdyby nahodou.... ale podle me je to zase dalsi tvuj nesmysl jako pokazdy kdyz pises nekde neco na forum (viz treba naposled na zdaemon foru s tema nemeckejma servrama atd atd...).

Jakmile je udelena vyjimka na masteru tak se ji ridej vsechny servery. Vsechny servery musej komunikovat s masterem a ridit se tim co tam je zadany... Kazdej server nacita z masteru banlist a vyjimky takze pokud mame vyjimku na masteru tak ji dostanem automaticky vsude. Kdyby sme si rekli o vyjimku firestonovi tak ji mame jenom na oblak, kdyby sme si rekli godfatherovi tak na lap atd... ale kdyz reknem raiderovi a ten ji da na master tak ji mame vsude... IMHO...

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 3:23 pm 
*GOD*
*GOD*

Registrován: stř lis 12, 2003 8:00 pm
Příspěvky: 608
Taky si myslim, protože si zkus pustit server a pročti si log když startuje - všechno se načítá z masteru..Ale o tohle sem se nidky nezajímal, takže si jistej nejsem..Každopádně to zkusíme ráno a když nás to zabanuje, tak to budem řešit na místě - Hraje se až od 9...

Jinak co se týče systému hraní - Jelikož to vypadá na 12 týmů, tak budou rozdělený do tří skupin po 4 a z každý postoupí do pavouka první dva týmy a ze dvou skupin i ze třetího (tzn. nejhorší tým na třetim místě nepostupuje..). Hrál bych záladní skupinu na ty dvě mapy (každej tým vybere jednu) a pak v pavoukovi na ty 4 a při remíze losování rozhodující mapy - at to má grády...
TDM bych hrál uplně stejnym systémem, až na to že bych snížil ty limit - Tzn. Fraglimit na 80, timelimit 10...A to bych se chtěl zeptat tomso jestli bys nemohl pls zjistit ty DMFLAGS co byli na GP turnaji?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz