Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je úte pro 12, 2017 4:16 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 9:06 am 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

Registrován: pát zář 16, 2005 12:58 pm
Příspěvky: 259
Rek bych ze fakt je rychlejsi ta Graimova. Kdyz mrknete na Toustovo nebo hegyovo demo tak tam fakt neni kde nejaky dalsi setinky nahnat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 11:29 am 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
A zas 0 bodu no uz me to zacina srat. A jeste kdyby ste jenom tusili jak sem to tu nahraval do pice tak by ste mi aspon ten bodik jeste radi dali (ze soucitu:D). Pice. :twisted: . Ted tam za trest udelam rekord behem tejdne. Lamy. :!:

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 2:54 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

Registrován: pát zář 16, 2005 12:58 pm
Příspěvky: 259
Ok tak temer mame za sebou dva kontesty.

Vyvstava otazka, kterou uz jsem v ruznych castech fora zminoval..
Byl by zajem zahrat si bonusovy kontesty napr. Skulltag Invasion Coop nebo Zdaemon coop race (neco jako kdysi v ZDolympics)?

Hracu uz se par zucastnilo, takze rek bych ze si klidne vystacime se 4 dvojicema.. muze jich bejt samozrejme i vic :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 12:02 pm 
*Marine*
*Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 15, 2007 10:22 pm
Příspěvky: 147
ty ZD coop race byly dobry to me bavilo docela , skulltag invasion sem hral asi jednou dvakrat a neni to spatny takze ja bch to klidne do kontestu zapojil jen bych dal nak nahodne dvojice a draz a tom , twi a hok to je pak na prd :)

_________________
The Man Who Became God


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 12:42 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Jarin píše:
ty ZD coop race byly dobry to me bavilo docela , skulltag invasion sem hral asi jednou dvakrat a neni to spatny takze ja bch to klidne do kontestu zapojil jen bych dal nak nahodne dvojice a draz a tom , twi a hok to je pak na prd :)


Ja sem vole Doomchodce, neskodnej, takze Draz a tom toho taky moc neudelaj:).

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 9:13 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 18, 2004 10:08 pm
Příspěvky: 155
Bydliště: Třešt
kdyz uz sme u toho tak by slo udelat neco jak bylo v tom doomspeedrunigu ty ukoly bez casovyho limitu jako treba byl ten entryway geek apod. pak by se zato davalo treba oceneni

_________________
Kuk


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 01, 2009 7:30 pm 
*Sběhlá člen*
*Sběhlá člen*

Registrován: pát čer 23, 2006 9:36 am
Příspěvky: 39
Mno jak jsem se koukal na tomsovo demo z leperu tak jsem si vsiml ze to neni nahravany v complevel 2 a tak nejak jsem si ani nevsiml v pravidlech ze se ma nahravat v coplevelu 2 tak nevim jestli to neni jen dirka v pravidlech bo to tak ma byt...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 12:20 am 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 575
Bydliště: Třešť
Tomsa nahraval dema v jiny verzi prboomu, navic se spatnym complevelem, proto fungoval wallrun tam, kde vubec fungovat nema. Rozhodnuti je nasledujici: tyto dema jsou neplatna a do contestu se pocitat nemuzou. Tomsa dostal tyden na nahrani dem ve spravnym prboomu se spravnym nastavenim.

Demo co flash contestu ktery Tomsa nahral tam zustane, protoze i kdyz ma spatnej complevel neni tam nejaka vyhoda jako byl ten wallrun tady.

Kdo to zkurvi priste nedostane ani ten tyden, pravidla jsou tam od toho aby se jelo podle nich. :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------

Bodovani: po ukonceni 3. contestu se rozhodnem jakym zpusobem to dal bodovat, pokud bude ucast takova jako doted tak se pocet bodovanych umisteni urcite zvedne... :D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 1:00 am 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Twister píše:
Tomsa nahraval dema v jiny verzi prboomu, navic se spatnym complevelem, proto fungoval wallrun tam, kde vubec fungovat nema. Rozhodnuti je nasledujici: tyto dema jsou neplatna a do contestu se pocitat nemuzou. Tomsa dostal tyden na nahrani dem ve spravnym prboomu se spravnym nastavenim.

Demo co flash contestu ktery Tomsa nahral tam zustane, protoze i kdyz ma spatnej complevel neni tam nejaka vyhoda jako byl ten wallrun tady.

Kdo to zkurvi priste nedostane ani ten tyden, pravidla jsou tam od toho aby se jelo podle nich. :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------

Bodovani: po ukonceni 3. contestu se rozhodnem jakym zpusobem to dal bodovat, pokud bude ucast takova jako doted tak se bodovani urcite zvedne... :D


Pravidla pokud vim, kdyz uz se s nima ohanis, tak si jasne rikal, ze pokud to prehraje nejnovejsi prboom+ tak to muzem nahravat v cem chcem a jak chcem... Nejnovejsi prboom plus to moje demo prehraje v pohode bez desynchronizace.

Neco jinyho pak je, ze proste sel wallrun kterej nikdo jinej delat nemohl, coz sem bohuzel pri nahravani toho dema nevedel a mel sem tak nechtene vyhodu nad ostatnima. Ano, z toho duvodu chapu ze je nefer ze sem udelal nejlepsi cas, ale podle pravidel by si mi ho mel uznat:).

Kdyz si zmeris cas za kterej ubehl hokis nebo graim ten usek ode dveri ke dverim a cas za kterej sem to zabehl ja, tak zjistis, ze oproti graimovi sem byl o 16 setin rychlejsi a oproti hokisovi o 23 setin rychlejsi. Z toho plyne, ze i kdyz mi tyhle setiny prictes protoze sem je usetril nefer, tak sem mel nejrychlejsi cas- i bez vyhody jakou byl wallrun.

Pravidlama se proste neohanej, jedinej duvod proc vyradit to moje demo je ten, ze to bylo nefer (i kdyz podle pravidel) vuci ostatnim a to chapu. Na druhou stranu to bylo naprosto nahodou, omylem a zcela 100% ne schvalne, proste sem to nevedel stejne jako vy ste to nevedeli ze proste ten wallrun me de a vam ne... a navic jak uz sem rek, i bez wallrunu, coz je jedinej rozdil, by to moje demo bylo rychlejsi nez hokisovo.

Trochu me stve ze sem na tom tentokrat fakt stravil dost casu a ne moji vynou se to vyradi a hotovo. Hrat to znova asi nebudu, pochybuju ze na to najdu v tejdnu moral a nervy. Navic to jak sem vybehl z teleportu je asi neopakovatelny v demu, protoze to byla fakt haluz a tak bych to podruhy asi ani nenahral pod 32s. Kdo videl vi, kdo nevidel protoze si mi to demo SMAZAL (vyradit demo? Sice podle me trochu blbost, ale ok, svoji logiku to ma, ale smazat? Proc?) tak bohuzel nevi...

Pro priste uz vim jak nastavit complevel 2 i ve vistach, takze to budu nahravat uz s nim.

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 2:23 am 
*Mocná člen*
*Mocná člen*

Registrován: čtv kvě 25, 2006 3:50 pm
Příspěvky: 70
mě se zdálo že ty kuřata maj nějaký divný zobáky :P

chápu ale tomsovu nasranost protoze to demo bylo jinak bezvadny a na prvni misto by asi stacilo, navic ten teleport... pamatuju jak sme s pomotanejma complevelama zapasili v dsp, sou to proste mrchy a to to muzete vyvesit treba na hlavni stranku contestu :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 3:23 am 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Graim píše:
mě se zdálo že ty kuřata maj nějaký divný zobáky :P

chápu ale tomsovu nasranost protoze to demo bylo jinak bezvadny a na prvni misto by asi stacilo, navic ten teleport... pamatuju jak sme s pomotanejma complevelama zapasili v dsp, sou to proste mrchy a to to muzete vyvesit treba na hlavni stranku contestu :D


Ja bych si complevel 2 klidne zapnul, ale de o to ze ve vistach pak kdyz sem dal complevel 2 tak bylo demo desynchronizovany, zatimco s tim defaultnim bylo v pohode! Takze sem s dvoujkou proste nahravat NEMOHL ani kdybych chtel a doted to fungovalo v pohode, zadnou vyhodu sem nemel a mit nemohl kdyz prece bylo demo synchronizovany s ostatnima pri prehrani v tom prboomu+ kterej byl rozhodujici. Kdybych mel nakou vyhodu v rychlosti nebo jinym chovani monster tak se to demo desynchronizuje... takze bylo vsechno ok az do ty doby toho wallrunu ted, coz sem proste necekal ze me to de a vam ne, vubec me to nenapadlo prtooze doted s nicim takovym nikdy nebyl zadnej problem:(. Aspon pro priste no... ted uz vim jak de zapnout complevel 2 aby to nahravalo normalne, musim ve vistach jenom zaskrtnout cosi a de to, tak pro priste uz to bude ok, slibuju:).

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 8:57 am 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 575
Bydliště: Třešť
To ze to muzete nahravat treba ve zdaemonu pokud to prehraje prboom+ sem rikal na IRC a byl tam smajlik. O tom ze tady jsou problemy s verzema prboomu sem vedel uz predtim, takze sme se vcera s drazou dohodli, ze od ted sou jediny povoleny porty na nahravani ty v pravidlech. :)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 1:34 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

Registrován: pát zář 16, 2005 12:58 pm
Příspěvky: 259
Ok na jednu stranu musim uznat, že demo bylo fakt hustý a určitě máš právo bejt nasranej, že se to neuzná, páč je vidět, že pár hodinek hraní si to vyžádalo.

Na druhou stranu, ač to tak nevypadá, tak jsem jedním z organizátorů a to že někde Twister zahlásil nějakou průpovídku o tom, že si můžete nahrávat v "čemkoliv" je bohužel nepodstatný, protože celou dobu v pravidlech jasně stojí v čem se má nahrávat a mě nikdo o žádný změně neříkal.

Stejně tak vypisujeme pokaždý i správnej complevel, aby nemohlo dojít k desynchronizaci.

Takže i když bys možná i bez toho wallrunu udělal hustej čas, tak demo zkrátka nesplňuje podmínky účasti. A když bysme dělali vyjímky, tak si tak akorát brzo vykoledujeme anarchii.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 2:15 pm 
*DEMON*
*DEMON*

Registrován: sob říj 02, 2004 1:55 pm
Příspěvky: 427
Bydliště: Jablonec a okolí
Draza_Jr. píše:
Ok na jednu stranu musim uznat, že demo bylo fakt hustý a určitě máš právo bejt nasranej, že se to neuzná, páč je vidět, že pár hodinek hraní si to vyžádalo.

Na druhou stranu, ač to tak nevypadá, tak jsem jedním z organizátorů a to že někde Twister zahlásil nějakou průpovídku o tom, že si můžete nahrávat v "čemkoliv" je bohužel nepodstatný, protože celou dobu v pravidlech jasně stojí v čem se má nahrávat a mě nikdo o žádný změně neříkal.

Stejně tak vypisujeme pokaždý i správnej complevel, aby nemohlo dojít k desynchronizaci.

Takže i když bys možná i bez toho wallrunu udělal hustej čas, tak demo zkrátka nesplňuje podmínky účasti. A když bysme dělali vyjímky, tak si tak akorát brzo vykoledujeme anarchii.


Chapu, ale zase nemas pravdu. O tom co rikal twistr si vedel, rikal sem ti to a tobe to bylo jedno:). Twistr to rikal se smajlikem, ale proste bylo to mysleny jasne jako povoleni k tomu aby sme mohli nahravat ve starsi verzi prboomu a proste tak aby bylo hlavne synchronizovany demo! Samozrejme na toho ZDAEMONA tam byl smajlik, ano, zdo dema asi v nejnovejsim prboomu neprehrajes, to ostatni ale bylo jednoznacne mysleny tak jak to bylo mysleny. Nahravejte v cemkolik, musi to spravne prehrat posledni verze prboomu, coz zaruci ze demo je synchroni s ostatnima a nemuze mit zadnou vyhodu. Takze ani twistr nema az tak pravdu, proste to povolil a ne ze ne. Az ted sme zjistili, ze MUZE mit nakou vyhodu i kdyz je synchroni. Bohuzel trosku pozde.

Takze opet opakuju, ze podminky ucastni sem splnil, pravidla neporusil. Vyrazeni dema furt beru tak, ze to bylo nefer ze sem mel wallrun a ostatni ne a dukaz o tom ze ten wallrun usetril min nez o kolik bylo demo rychlejsi ste neuznali. TO je totiz jedinej duvod a ok, beru ho- bral bych ho, pokud by ste se furt neohaneli tema pravidlama:).

Jestli je jedinej povolenej port na nahravani prboom 2.5.0 tak je to nesmysl, protoze minimalne polovina lidi tam ma problemy s ovladanim, mys je tam uplne vyjebana. Nevim jestli ty problemy maj takovy jako ja, ale u me to je nehratelny a v 2.5.0 rozhodne nic hrat nebudu, protoze to proste nema smysl. Nastavit to nejde, hledal sem vsude mozne, radil se s ufonem kterej aspon tusil cim to muze bejt, ptal se na forech... nic. Navic sem myslel ze problem byl ten complevel, ne verze prbooma...

_________________
Na tebe to sedí, ale co sem já?


Nahoru
 Profil ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 4:54 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 575
Bydliště: Třešť
Tomso zacinas tu placat paty pres devaty.

Prvni vec: To co sem rikal na IRC si pochopil spravne a da se rict ze to platilo do vcerejska. Vcera sme se s drazou dohodli ze jediny dema ktery budou platny musi byt nahrany v tom co je napsano v pravidlech.

Druha vec: pravidla si nesplnil to je fakt kterej plati a at uz to omlouvas cimkoliv tak ten complevel si mel na -1 pricemz pri vyhlaseni contestu byly pravidla jasne dany dopredu, tzn. level: leper, skill 4, mapa 3 a complevel 2.
Minule sem vyradil jarinovo demo ktery melo skill 4, misto 5 takze nevidim duvod proto aby se nevyradily tvoje dema se spatnym complevelem kde je jasne viditelny zvyhodneni v podobe wallrunu, kterej s optimalnim nastavenim dat nejde. Jiny reseni vymyslet nejde, nemuzu prece pocitat cas tech dem nejak na stopkach a usuzovat jaky by bylo patrne rychlejsi.

Sere me ze sem si toho nevsiml uz v tydnu ale nemel sem cas ty dema zkouknout, cimz bych nas usetril techto zbytecnych diskuzi, takze sorry :cry:

_________________
Obrázek


Naposledy upravil Twister dne pon úno 02, 2009 5:51 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 5:05 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*

Registrován: pát dub 23, 2004 9:26 am
Příspěvky: 164
Bydliště: Praha
Myslim ze neni nutne, aby byl jediny povoleny port prboom plus 2.5.0... V prboomu jsou myslim od verze 2.4.x vejs ty complevely uz porad stejne, a lehce odlisna verze prboomu nikomu zadnou vyhodu neda, to jenom prave ty complevely. Napriklad ja nahravam ve verzi 2.4.7 nebot jakykoli prboom plus (coz je myslim verze 2.4.8 a vejs) je pro me kvuli mysi taktez nehratelnej. Tam jenom prehravam dema ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 5:33 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*

Registrován: pát zář 16, 2005 12:58 pm
Příspěvky: 259
Jestli vetsine z vas co mate problemy s mysi (ufon, Tomsa) pomuze ze se bude dat nahravat i ve verzi 2.4.7. pak nevidim duvod ji nepovolit. Starsi verze uz bych ale nepouzival. Dam o tom rec s Twisterem a uz se snad dobereme vhodnymu kompromisu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 5:50 pm 
*GOD*
*GOD*
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 07, 2003 12:22 am
Příspěvky: 575
Bydliště: Třešť
Ok, sem pro.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 7:53 pm 
*Doom Marine*
*Doom Marine*
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 18, 2004 10:08 pm
Příspěvky: 155
Bydliště: Třešt
Taky sem pro 2.4.7. mys tam de mnohem lip a sam ji pouzivam i kdyz mam jeste 2.5.0 tak bych byl nerad s nahravanim v tomhle

_________________
Kuk


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 8:49 pm 
*Zabiják (Drsoň)*
*Zabiják (Drsoň)*
Uživatelský avatar

Registrován: stř lis 12, 2003 7:43 pm
Příspěvky: 271
Bydliště: Valašské Meziříčí, Brno
ja jsem taky pro starsi verze protoze ta mys je fakt desna, ale chce to presne napsat do pravidel ktere to jsou aby zase nedeslo k tomu co se stalo Thomsovi

_________________
idoom.cz™ & doom3.cz™
irc: #doom.cz (IRCnet) & #doom3.cz and #quake.cz (QuakeNet)
"DooM není jenom hra, DooM je životní styl"


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz