Diskuzní fórum idoom.cz a doom3.cz

Hlavní diskuse české doom komunity
Právě je pon říj 22, 2018 3:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Životní problém!!!
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 1:54 pm 
*DEMON*
*DEMON*
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2007 9:37 am
Příspěvky: 444
Bydliště: Brno
Vždycky otvírám soubory WAD jednoduše tak, že na ně klepnu a oni se otevřou v Zdoom. Stačilo nastavit "otevřít v programu" a poklepat na ikonku zdoom.exe, přidala se do takové té karty programů (mám win XP btw).

Teď se něco podělalo, teď když pokladu na soubor wad, tak mi to vyflusne akorát tu kartu programů a zdoom tam chybí. Když dám "procházet" a vyberu zdoom, tak se do karty vůbec nepřidá. Nechápu.

Ta karta se jmenuje "otevřít v programu" kdyby někdo nevěděl :-)))

Co s tím?

Když ikonku wad souboru přetáhnu na zdoom.exe ikonku, tak to v pohodě funguje (ale kvůli tomu nebudu veškerý soubory wad strkat do jedné složky se zdoomem).

Díky za všechny nápady :)))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 2:59 pm 
*Marine*
*Marine*

Registrován: sob led 09, 2010 12:47 pm
Příspěvky: 134
Tak v možnostech složky v Typy souborů najdi WAD, dej Upřesnit . Tam vyber Nová... Napiš do akce třeba "Otevřít v (G)ZDoomu". Pak klikni na Procházet... a vyber (G)ZDoom. Tu akci si nastav jako vychozí!

EDIT: I když GZDoom doporučuji víc.
EDIT2: Moje konfigurace:
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 3:23 pm 
*DEMON*
*DEMON*
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2007 9:37 am
Příspěvky: 444
Bydliště: Brno
klofkac píše:
Tak v možnostech složky v Typy souborů najdi WAD, dej Upřesnit . Tam vyber Nová... Napiš do akce třeba "Otevřít v (G)ZDoomu". Pak klikni na Procházet... a vyber (G)ZDoom. Tu akci si nastav jako vychozí!

EDIT: I když GZDoom doporučuji víc.
EDIT2: Moje konfigurace:
Obrázek


Nářez!!! No díky moc!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 3:29 pm 
*DEMON*
*DEMON*
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 01, 2007 9:37 am
Příspěvky: 444
Bydliště: Brno
Teď koukám, že standardní akce pro WAD soubory je nastavená jako "open in deepsea" a tu už jsem dávno odinstaloval... asi jsem ji odinstaloval špatně... pomůže nainstalovat a odinstalovat a nebo snad to nějak smazat z registru win? :))


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz